Dit klinkt heel goed! Las het alleen te laat voor deze keer, maar ga 'm onthouden, dank! @Driessen21 haha, ik volg altijd braaf een recept, dus eigenlijk nog nooit met velletje geprobeerd...
Ja heel simpel! Ingrediënten: Kipfilet Creme fraiche Mozarella Rode pesto Gegrilde paprika (pot) Eventueel zongedroogde tomaten maar mijn vriend houdt daar niet van dus dat laat ik er uit. Bereiding: Pak een ovenschaal. Bedek de bodem van de ovenschaal met de gegrilde paprika. Snij de mozarella in reepjes. Snij kipfilet dwars in en vul vervolgens met de mozarella, vouw de kipfilet weer dicht zodat de mozzarella helemaal bedekt is. Leg de kip bovenop de gegrilde paprika. Je kan eventueel ook nog paprika bovenop de kip leggen of wat zongedroogde tomaatjes erover heen strooien. Meng in een schaal de crème fraiche met de rode pesto (verhouding wat je zelf lekker vindt). En verdeel over de kip zodat alles bedekt is met saus. Verwarm de oven voor op 180 graden en bak 30-35 min. Ik doe er altijd (verse) friet uit de airfryer bij maar kan ook met een salade.
Het is toch wat anders geworden. Vandaag hebben we gebakken aardappeltjes met sla en kippenpootjes gegeten, andijvie schuift door naar morgen.
@Driessen21 haha, ik volg altijd braaf een recept, dus eigenlijk nog nooit met velletje geprobeerd...[/QUOTE] ik de eerste keren ook hoor, maar wat een pokkewerk dat ontvellen.. dus toen gewoon zo geprobeerd en ging supergoed gewoon een keertje proberen
Man heeft gekookt: kabeljauwburger op een Italiaanse bol met plakes rode biet, sla, mayo, en daarbij frietjes uit de oven.
Pittige nasi of een soepje met een stokbroodje kruidenboter. Geen id waar ik zin in heb. Ben behoorlijk opgezet (als in: gevoelsmatig zit mijn buik ‘vol’). Als ik dit gevoel de rest van de dag houd, dan kan op het soepje. Maar mocht het wegtrekken dan denk ik de nasi (met een omeprazol)
Ik ben gewoon de ontbijtspek vergeten op mijn lijstje te zetten . En ik ga echt niet meer naar de winkel dus ik moet wat gaan aanpassen aan de kip. Ik heb nog twee stronkjes witlof en ga dat opbakken met de kip en appel en daar gaat dan nog een sausje van creme fraiche, appelsap, mosterd en tijm doorheen.