Dit recept heb ik vorige week in 5 uur in de slowcooker gemaakt. https://cookingmoms.nl/recepten/https-cookingmoms-nl-recepten-instant-pot-recepten/mango-kip-curry-uit-de-instant-pot-cpe/
https://www.google.nl/amp/s/slowcookerzonderpakjesenzakjes.wordpress.com/2019/01/12/ragout-met-kip-en-champignons/amp/ deze is ook simpel
Wat pas jij aan om ‘m geschikt voor de slowcooker te maken? (Als in: minder vocht, enzo) Ik lees dat zo gauw niet terug in het recept
https://www.zaligrecept.nl/recept/slow-cooker-recept-indiase-curry-met-kip/ Super lekker deze , kinderen zijn er ook gek op
Een kleine scheut wijn ipv een halve liter. Dat scheelt al een hoop vocht. Voor de rest kan je de deksel er af laten als hij richting etenstijd te vochtig blijft. Of iets inbinden met bindmiddel of bloem oid.
Ik gebruik een iets ander recept dan deze met bouillon ipv melk. Daar laat ik dan het water helemaal van weg en gebruik alleen de bouillonblokjes. Dus dat zou hier vergelijkbaar zijn met de melk weglaten. En de wijn kook ik flink in. Dan is het juist nog wel bomvol smaak, en wordt de saus niet te nat. En in 'mijn' recept vervang ik de bliktomaten voor passata. Dat is ook steviger en minder nat dan uit blik.
Ik doe dan meestal een scheut rode wijnazijn. Smaakt niet hetzelfde natuurlijk, maar vind ik een goede vervanging als de kinderen het ook eten.
Uiteindelijk toch niet gegeten Ik lag ziek op bed en geen trek in eten of koken dus voor mijn man een pizza in de oven geschoven We hebben het naar morgen verschoven!
https://slowcookerzonderpakjesenzakjes.wordpress.com/2019/10/27/droom-van-een-stoof-uit-de-slowcooker/ Deze was zo fantastisch lekker!