Wat eten we vandaag? Deel 16!

Discussie in 'De lounge' gestart door Adje, 14 nov 2020.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Boedah

    Boedah Niet meer actief

  2. RLSD

    RLSD Niet meer actief

    Bloemkool met een sausje, aardappels en een slavink.
     
  3. Nina Sanders

    Nina Sanders VIP lid

    1 aug 2016
    38.191
    45.331
    113
    Pittige wok met tartaar, Thaise wokgroente, zilvervliesrijst en zoetzure saus.
     
  4. Feye

    Feye VIP lid

    26 nov 2013
    6.479
    3.935
    113
    Vrouw
    Had gisteren man gevraagd om boodschappen te doen. En aangezien hij nooit wat kan bedenken, heeft hij 2x avg gehaald (vind ik zo saai). Volgende keer toch maar zelf wat bedenken.

    Vanavond een gehakt cordonblue, gebakken aardappels en een witlofsalade.
     
  5. JosjeM

    JosjeM VIP lid

    4 jun 2017
    10.892
    9.666
    113
    Vrouw
    Pasta ovenschotel.
     
  6. Banana

    Banana Fanatiek lid

    29 jun 2014
    2.045
    621
    113
    Wij eten vandaag de maisstamppot met rundervinken in sinaasappel/ketjap jus van @Adje!
    Ben heel benieuwd :)
     
    Zuul en Adje vinden dit leuk.
  7. crystals

    crystals Actief lid

    20 okt 2015
    404
    95
    28
    Heb je een receptje?
     
  8. Isabella2020

    Isabella2020 Fanatiek lid

    3 jul 2019
    2.889
    2.897
    113
    Lasagne met Italiaanse salade
     
    Zulema vindt dit leuk.
  9. Adje

    Adje VIP lid

    21 aug 2015
    16.292
    25.758
    113
    Ik hoop dat het zal gaan smaken :)
     
    Banana vindt dit leuk.
  10. Chillin

    Chillin VIP lid

    22 mrt 2007
    68.735
    902
    113
    Zorgprofessional.
    Belgische grens.
    Gevulde paprika en rijst
     
  11. Asil

    Asil VIP lid

    14 nov 2018
    10.149
    9.754
    113
    Vrouw
    Prei & venkel, een zalige combinatie! - Verse Oogst

    Doe het zelf wel anders maar hier kwam het vandaan.

    Prei in roomboter in een hapjes pan, deksel erop en dan 5 minuten op medium vuur even stoven. Ik schud de pan dan zodat ze omdraaien. Dan venkel en tijm (potje) peper en zout een minuut of 10 mee stoven, af en toe even omscheppen maar wel de deksel op de pan.
    Slagroom erbij voor een minuut of 5 a 10, en als het klaar is geitenkaas erover verdelen.

    Ik had geitenkaas met een beetje honing van de vers afdeling.
     
  12. Banana

    Banana Fanatiek lid

    29 jun 2014
    2.045
    621
    113
    Het was heerlijk! Dank :)
     
    Adje vindt dit leuk.
  13. Adje

    Adje VIP lid

    21 aug 2015
    16.292
    25.758
    113
    Fijn om te horen!
     
  14. xxmoixx

    xxmoixx VIP lid

    11 jun 2018
    5.314
    4.385
    113
    Vrouw
    Een simpel kant en klaar soepje met ciabatta en dipjes.
     
  15. Zuul

    Zuul Fanatiek lid

    19 aug 2020
    2.881
    3.631
    113
    Vrouw
    Is het een aanrader? Heb je een recept?
     
    miss C vindt dit leuk.
  16. miss C

    miss C VIP lid

    20 nov 2009
    11.719
    971
    113
    Vrouw
    Het ♡je van Nederland!
    Zuul vindt dit leuk.
  17. Lelie89

    Lelie89 Fanatiek lid

    4 sep 2014
    3.362
    2.083
    113
    Vrouw
    Gelderland
    Zelfgemaakte tomatenpasta saus met basilicum, mozzarella en geraspte parmezaanse kaas. Daarbij had hij ook foccacia zelf gebakken.
     
    TanjaK en NiVa0230 vinden dit leuk.
  18. LMSB

    LMSB Fanatiek lid

    24 feb 2017
    3.995
    3.321
    113
    Vandaag patatjes besteld. Morgen eten we honing-knoflook kippenbouten uit de slowcooker.
     
  19. Zulema

    Zulema Fanatiek lid

    8 aug 2019
    1.670
    1.136
    113
    Vrouw
    Mijn dochter eet aardappelkroketjes, een vegetarische burger en sugarsnaps. Ik eet lasagne, restje van mijn vader, zijn lasagne is super lekker.
     
    TanjaK vindt dit leuk.

Deel Deze Pagina