Wat eten we vandaag? Deel 16!

Discussion in 'De lounge' started by Adje, Nov 14, 2020.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Boedah

    Boedah Niet meer actief

  2. RLSD

    RLSD Niet meer actief

    Bloemkool met een sausje, aardappels en een slavink.
     
  3. Nina Sanders

    Nina Sanders VIP lid

    Aug 1, 2016
    38,191
    45,331
    113
    Pittige wok met tartaar, Thaise wokgroente, zilvervliesrijst en zoetzure saus.
     
  4. Feye

    Feye VIP lid

    Nov 26, 2013
    6,479
    3,935
    113
    Female
    Had gisteren man gevraagd om boodschappen te doen. En aangezien hij nooit wat kan bedenken, heeft hij 2x avg gehaald (vind ik zo saai). Volgende keer toch maar zelf wat bedenken.

    Vanavond een gehakt cordonblue, gebakken aardappels en een witlofsalade.
     
  5. JosjeM

    JosjeM VIP lid

    Jun 4, 2017
    10,892
    9,666
    113
    Female
    Pasta ovenschotel.
     
  6. Banana

    Banana Fanatiek lid

    Jun 29, 2014
    2,045
    621
    113
    Wij eten vandaag de maisstamppot met rundervinken in sinaasappel/ketjap jus van @Adje!
    Ben heel benieuwd :)
     
    Zuul and Adje like this.
  7. crystals

    crystals Actief lid

    Oct 20, 2015
    404
    95
    28
    Heb je een receptje?
     
  8. Isabella2020

    Isabella2020 Fanatiek lid

    Jul 3, 2019
    2,889
    2,897
    113
    Lasagne met Italiaanse salade
     
    Zulema likes this.
  9. Adje

    Adje VIP lid

    Aug 21, 2015
    16,292
    25,758
    113
    Ik hoop dat het zal gaan smaken :)
     
    Banana likes this.
  10. Chillin

    Chillin VIP lid

    Mar 22, 2007
    68,735
    902
    113
    Zorgprofessional.
    Belgische grens.
    Gevulde paprika en rijst
     
  11. Asil

    Asil VIP lid

    Nov 14, 2018
    10,149
    9,754
    113
    Female
    Prei & venkel, een zalige combinatie! - Verse Oogst

    Doe het zelf wel anders maar hier kwam het vandaan.

    Prei in roomboter in een hapjes pan, deksel erop en dan 5 minuten op medium vuur even stoven. Ik schud de pan dan zodat ze omdraaien. Dan venkel en tijm (potje) peper en zout een minuut of 10 mee stoven, af en toe even omscheppen maar wel de deksel op de pan.
    Slagroom erbij voor een minuut of 5 a 10, en als het klaar is geitenkaas erover verdelen.

    Ik had geitenkaas met een beetje honing van de vers afdeling.
     
  12. Banana

    Banana Fanatiek lid

    Jun 29, 2014
    2,045
    621
    113
    Het was heerlijk! Dank :)
     
    Adje likes this.
  13. Adje

    Adje VIP lid

    Aug 21, 2015
    16,292
    25,758
    113
    Fijn om te horen!
     
  14. xxmoixx

    xxmoixx VIP lid

    Jun 11, 2018
    5,314
    4,385
    113
    Female
    Een simpel kant en klaar soepje met ciabatta en dipjes.
     
  15. Zuul

    Zuul Fanatiek lid

    Aug 19, 2020
    2,881
    3,631
    113
    Female
    Is het een aanrader? Heb je een recept?
     
    miss C likes this.
  16. miss C

    miss C VIP lid

    Nov 20, 2009
    11,719
    971
    113
    Female
    Het ♡je van Nederland!
    Zuul likes this.
  17. Lelie89

    Lelie89 Fanatiek lid

    Sep 4, 2014
    3,362
    2,083
    113
    Female
    Gelderland
    Zelfgemaakte tomatenpasta saus met basilicum, mozzarella en geraspte parmezaanse kaas. Daarbij had hij ook foccacia zelf gebakken.
     
    TanjaK and NiVa0230 like this.
  18. LMSB

    LMSB Fanatiek lid

    Feb 24, 2017
    3,995
    3,321
    113
    Vandaag patatjes besteld. Morgen eten we honing-knoflook kippenbouten uit de slowcooker.
     
  19. Zulema

    Zulema Fanatiek lid

    Aug 8, 2019
    1,670
    1,136
    113
    Female
    Mijn dochter eet aardappelkroketjes, een vegetarische burger en sugarsnaps. Ik eet lasagne, restje van mijn vader, zijn lasagne is super lekker.
     
    TanjaK likes this.

Share This Page