Maandsalaris delen door het aantal werkdagen in de maand, krijg je dagloon en dan het dagloon gedeeld door het aantal uren dat je op een dag werkt?
Hoe snel zal het ijs dooien? Het is nog aan het vriezen maar om 12u 0 graden, en loopt dan op tot 3 graden eind vd middag..
Als je een nulurencontract hebt en tussentijds wensen beide partijen dit om te zetten naar een vast aantal uren per direct. Is dat dan mogelijk zonder dat het telt als een nieuwe overeenkomst? Weet iemand dit toevallig?
Totaal niets op 1 ding na....Cardio sin Saltos En soms een tutorial voor een dansje...de make-up tutorials geeft @Nina Sanders nml
Ik heb net een cake gebakken en te snel uit de oven gehaald denk ik. Ik dacht nog: is nu al al klaar? Als ik hem 10 minuten later eruit had gehaald was ie perfect geweest maar nu zette ik de vorm ondersteboven op een schaal en hij viel er in stukken uit Ik heb hem maar helemaal verkruimeld en zit nu te bedenken wat ik er mee kan? Ik zag laatst een filmpje van cake pops maar daar heb ik geen zin in. Iets te veel werk met dopen in gesmolten chocolade of zo. Kan ik de bodem van een taartvorm ermee bedekken en goed aandrukken en dan een cheesecake erop maken? Moet ik die bodem eerst nog wat plakkeriger maken? Of totaal iets anders? Iemand een idee??? @Adje
Oh wat zonde Maar je kan het inderdaad wel gebruiken als bodem voor een cheese- of kwarktaart oid. Dan zou ik het wel omscheppen met wat gesmolten boter of (witte) chocolade. En anders gewoon de 'brokken' serveren met lekker veel slagroom en fruit ofzo. Presenteert misschien wat minder mooi, maar zal toch zeker nog smaken.
Heb jij een heel makkelijk recept voor cheesecake? Ik heb alleen 400 gram roomkaas in huis en 200 ml slagroom
Ik heb in ieder geval een basisrecept voor bake en no bake cheesecake. Als je uit gaat van 2/3de van de ingrediënten kom je al een eind en heb je hooguit een wat lagere cheesecake (kleinere vorm kan natuurlijk ook nog). En die kan je dan nog wel pimpen met bv chocolade- of karamelsaus, of fruit, of wat je maar in huis hebt. En wat ook lekker is: naar smaak wat speculaaskruiden door het mengsel of wat oploskoffie in een klein beetje van de slagroom oplossen (even af laten koelen) en daarna aan de rest toevoegen voor je het opklopt.
Ja inderdaad, door de stoom wordt de cheesecake dan meer evenredig gebakken en heb je minder kans op scheuren (aldus de auteur van mijn kookboek )
Ik weet niet of het nog op tijd is, maar ik maakte met mislukte cake vaak een soort van cakebonbons. Met verkruimelde cake, witte chocola en kokos bv, maar met gewone chocola en nutella kan het ook, net wat je lekker vindt. Nu maak ik wel eens een cake speciaal voor deze bonbons Je kan er ook een bodem voor een no-bake cheesecake mee maken.
Meng je dat dan allemaal gewoon door elkaar en maak je er dan vormpjes van? Of doop je ze als ‘vormpjes’ ergens in?
Misschien een gekke vraag, maar oprechte interesse Hoe vatten jullie deze emoticon op? —> Ik zie ‘m nl echt als een “zucht...”, beetje rollend met de ogen, licht geïrriteerd, etc. Maar ik zie ‘m op het forum steeds vaker als iets positiefs? Dan zie ik bijv. in een handtekening “(datum) lief meisje geboren” of “hoera! in ronde 4 zwanger” Vat ik de emoticon nou zo verkeerd op? Hoe vatten anderen ‘m op?