Voor de lunch net twee broodjes kroket besteld (super ongezond, maar zo lekker) en vanavond kip kersentaart!
Ik heb het vorige week ook gemaakt, of nouja, mijn zoon. Maar wij vonden het niet zo lekker, de feta maakt het vrij zurig (maar ligt er vast ook aan welke je hebt). Ben wel benieuwd hoe jullie het vinden.
Oh wat een tegenvaller dan, ik ben benieuwd hoe hij hier gaat smaken. Ik zag hem ook met boursin voorbij komen en dan met paprika en ui erbij, misschien is dat net ff smaakvoller.
Ja dat zag ik net ook! Misschien dat ik dat nog ga proberen, want op zich is het idee wel lekker, alleen die zurige smaak niet. Zou misschien ook nog met burrata kunnen. Ik heb het recept nog niet helemaal afgeschreven . Hopelijk vinden jullie het wel gewoon lekker!
Hier laatst ook gemaakt, ik vond het ook erg zuur. Mijn man vond het erg lekker. Maar heb besloten het de volgende keer met mozzarella en brie te maken.
Erwtensoep, heb een grote pan gemaakt dus morgen bij de lunch kunnen we er ook nog van eten. De kinderen zijn hier dol op erwtensoep.
Ik eet vandaag: Kip in de hoed https://www.ah.nl/r/84452 Ik heb wat eigen variaties aangebracht (bijvoorbeeld een rol bladerdeeg van AH, lekker makkelijk ipv losse plakjes). Ook doe ik niet aan blind bakken, heb zo’n vogeltje van Le Creuset (Google: Pie bird Le Creuset) en sindsdien nooit meer een natte bodem. Hier in combi met een salade een van onze favorieten recepten.
Mijn man appte dat hij een curry in de slowcooker aan het maken is. Dat bleek helaas kip madras uit een pakje te zijn dat hij in de slowcooker had gegooid. Beetje jammer, we hebben pas nog kip madras gegeten, uiteraard was die wel zelf gemaakt.