Tortilla's met pittige Mexicaanse pulled chicken, chipotle-sinaasappelsaus en rodeuipickle. Met een veldslasalade met limoen-olijfdressing.
Klinkt goed! Doe je daar nog speciale kruiden op of gewoon wat je in je kast hebt liggen? Wij eten vandaag: Gehaktbal, geroosterde aardappelpartjes en broccoli met kaassaus. Voor mezelf een salade erbij en een gepofte zoete aardappel ipv de normale aardappelen.
Gewoon wat er in de kast ligt. Ik rul het gehakt met spekjes en kruiden (en soms nog wat restjes groente). Als het klaar is doe ik er blokjes fetakaas doorheen. Ik halveer de puntpaprika, vul ze en doe die nog 10 minuten op 200 graden in de oven.
Hele kip uit de cpe (daarna even onder de grill) met gekookte aardappels en witte bonen in tomatensaus.
Gisteren maakte ik een aantal broden en daar aten we marmita bij. Voor vandaag heb ik een bak loubia uit de vriezer gehaald en daarbij eten we zo'n zelfgemaakt brood.
@citroenrasp heb jij een goed recept voor Loubia? Ik zie het hier regelmatig voorbij komen en ik denk dat het iets is waar mijn zoon en ik wel blij van zouden worden .