Een restje pasta uit de vriezer (basilicum-tomatensaus, volgens mij is het een vega saus waar ik nog wat mozzarella in mee ga verwarmen). Morgen gaan we hetelucht frituren. Ik maag een goed gevulde Italiaanse salade, bak een rustiek broodje en gooi rundvlees- en goulashkroketten in de airfryer. Wilde eigenlijk satékroketten maar die kan ik hier nergens krijgen voor in de airfryer
Kipshoarma-salade met pittige yoghurtdressing en zelfgemaakte pitabroodjes. Jongste lust geen shoarma, dus voor haar maak ik een gepaneerde geitenkaassalade. En vooraf nog gegrilde paprika-tomatensoep.
Wij ook. Heb ook nog een restje ovenschotel aardappel, spekjes en spitskool met een mosterd roomsaus, dus die wordt ook opgewarmd.
Grappig, niet erg lang geleden was het pancake day in de VS. Waarom kunnen die dingen niet internationaal? (Ik weet natuurlijk wel dat een Hollandse pannenkoek anders is dan een Amerikaanse, maar toch). Had geen idee dat NL ook zoiets had!
Gisteren heb ik een grote schaal met pesto gemaakt, deels ingevroren en wat over is maak ik pasta pesto mee vandaag.
Ja dat zou makkelijk internationaal kunnen. Ben nu aan het bakken en heb er alweer spijt van . Bak altijd 2 pakken en heel dun. Dan hebben we morgen nog voor ontbijt en/of lunch
Wat bedoel je precies met pakken? Van die mix? Ik bak m'n pannenkoeken altijd met bloem, eventueel aangevuld met volkoren tarwemeel en/of andere meelsoorten zoals sorghum of haver. Alleen voor het ontbijt trouwens.
Ja van die mix. Ik koop ze alleen als ze 2e gratis zijn, en alleen de volkoren. Had nu ook nog een pak gewone in m’n kerstpakket, die heb ik gemengd met een pak volkoren. Heb nu nog 1 pak en dan ga ik idd gewoon los meel enzo kopen.
Wanneer ik naar Duitsland boodschappen doe is dit veel goedkoper. Dat scheelt me zeker in de Nederlandse supermarkten. Ik haal graag vlees, voeding en luiers in Duitsland. Maar we zijn ongeveer €100 kwijt per week