Ja zeker maar denk wel dat we zo wel verwend zijn hahaha. Net als brood dat maakt mijn man altijd en dat is toch anders als je het nu koopt in de winkel. Het is ook super leuk om te leren hoe het moet en om het te kunnen. Dit was echt een super goede tip om een pakket te kopen. Dat soort tips zijn altijd welkom!
Staan ze weer hoor foto is niet top, maar de kids vinden het leuk om te maken en te eten Edit: ze zijn weer uit de kluiten gewassen
Morgen ga ik de snickerstaart echt voor een verjaardag maken. Ik werk hem af met ganache, caramel en een nougat. Zou ik die zonder taart doos in de koelkast kunnen zetten? Als ik alle lagen gebruik dan word hij te hoog. De rest van de dingen die ik in de koelkast heb zijn goed afgedekt en de koelkast is pas gereinigd, dus daar hoef ik hem niet voor af te dekken.
Hij staat nu in de koelkast met een anti kruimel laag. Ik moet hem nog afwerken. Hij heeft wel een beetje een bitter randje. Ik was halverwege het maken van deze taart, met veel onderdelen, toen de klas naar huis gestuurd werd. Nu kan mijn zoon oma niet zien en gaat zijn kleine feestje ook niet door morgen
Yes, eindelijk mn nieuwe oven echt kunnen uitproberen. Vanavond stond lasagne op het menu. Kan wel echt verschil merken met de nieuwe en oude oven. Heerlijk dit!
Het druipen is mislukt. Maar de losse delen smaakte wel goed. Jammer dat we hem niet kunnen delen. Vier lagen pinda cake, vier lagen chocolade cake, pinda botercrème, karamel, nougat en ganache.
Bedoelde je de taart? Ik heb dit filmpje gebruikt: Ik heb de chocolade cake vervangen met een chocolade biscuit.
Deze zien er echt mega lekker uit! Welk recept gebruik je? Ik krijg helemaal zin om weer brood te bakken