Oh ik ben ook echt groot fan van zijn recepten. Ze zijn ook gewoon echt heel toegankelijk. En inderdaad zowel voor zoet als hartig. Dankjewel . Ze zijn ook echt zo lekker.
Vandaag begonnen met koekjes bakken. Als eerste begonnen met bachkoutou (http://danslacuisinedehouda.over-blog.com/2018/02/biscuit-tunisien-bachkoutou.html) Al zien ze er wel een stuk minder mooi uit omdat ik niet zo'n koekjesmolen heb.
Nou, ik vind het geen aanrader. De reacties onder het recept waren raving maar ik vind het gewoon niet zo lekker! Beetje cake-achtige structuur... Bekijk bijlage 687670
Oh wat zonde zeg. Ik heb semolina tot nog toe alleen in combinatie met ander meel gebruikt. Meestal volkoren semolinabrood. En dat vind ik wel lekker. Het wordt er heel zacht en fluffy van. Je brood oogt ook wel wat compact. Maar misschien is dat gebruikelijk bij alleen semolina? Geen idee eigenlijk.
Misschien eens in de pan bakken? Wij eten bijna altijd brood van semolinameel, kopen het dan ook in zakken van 50 kg Maar wel altijd gebakken in een speciale pan voor brood, op het fornuis dus. Echt heerlijk!
Wij hadden vandaag ipv zondag een toetje, omdat het vriendje van dochter mee at. Brownie van rutgerbakt, maar zonder nootjes, want daar houden dochters niet van. En daarbij aardbeien en karamelslagroom
Hier een verse pizza van de appie. Mijn nieuwe oven is super! Alleen de timer is wat lastig maar dan maar de kookwekker zetten.
Ik moest € 3,50 betalen voor een kilootje bij Baktotaal Bouwhuis ... zo duur zal het bij jou vast niet zijn.
De ah verkoopt het ook (merk: de cecco) voor €2,99 en je zit niet met verzendkosten. Dat scheelt dan al iets.
Da's inderdaad behoorlijk prijzig! Wel balen dan als het eindresultaat dan niet is waarop je had gehoopt. Hier kost semolinameel omgerekend 8 euro per zak van 50 kilo Hoe groter de zak hoe goedkoper, zakjes van 1 kg kosten het dubbele maar alsnog erg goedkoop natuurlijk. In Nederland kocht ik vaak zakken van 5 kg voor 10 euro (of zoiets), bij de Marokkaanse supermarkt.