Loempia. Nu nog een keer een recept vinden om hem zelf te maken. Zoon eet vissticks op bruin brood wat mijn man heeft gemaakt.lekker met een berg tomaatjes.
Opbakaardappeltjes, gehakballetjes en qua groente wij wortelen (want die moeten op vandaag) en de kinderen bloemkool omdat ik weet dat ze toch geen hap van de wortelen nemen (ja rare kinderen). Normaal "plan" ik het zo dat wanneer we iets eten wat de kinderen echt niet lusten, er nog een restje is van iets wat ze wel lusten. Meestal blijft er van bloemkool of broccoli oid wel wat over voor een andere dag. En soms hebben ze pech, alleen nu hebben ze van de week al een keer brood gegeten omdat het eten logistiek helemaal niet uitkwam en gisteren heeft de oudste tosti gegeten bij een vriendinnetje dus vind ik het vandaag wel weer tijd voor groente
Gister: Kip met rijst en sperziebonen De jongens restje spaghetti van dag ervoor Vandaag: Sla, aardappels en cordon bleu Morgen: Gaan we met z'n 2tjes een nachtje naar een hotel en laten dan een lekker diner serveren op onze kamer. Nu al zoveel zin in!!!
Bedankt ga ik daar eens kijken In veel loempia's zit paprika en laat ik daar nou net niet tegen kunnen
Op de site die ik je gisteren gaf staat het recept van een loempia taart, met de vulling kan je ook losse loempia's maken.
Soep (voor mij tomatengroentensoep en voor de rest Tunesische parelgerstsoep), salade en pizza met kip en courgette, zonder kaas.
Wij hebben net lekker zitten borrelen, dus eten strakjes een lichte pasta met basilicumsaus en knoflook.
Ik had gehaktballetjes in indische saus met rijst. En de kinderen hadden aardappelschotel van gisteren. Met appelmoes.