Ze gebruiken voor 2 personen: 4 cm gember, 2 tenen knoflook, ½ blokje groentebouillon en 150 gram rijst.
Carpacio vooraf, had gisteren bij de Sligro een doos gekocht met bevroren carpacio per portie verpakt om zo op een bord te laten ontdooien en alleen nog op te maken, en deze was erg lekker en voor herhaling vatbaar. Zeker geen vieze supermarkt carpacio. Als hoofdgerecht Black tiger garnalen (gamba's?) in een zelfbedachte pittige knoflook marinade / saus. Nog met kop en huid/schaal, dus dat was wel een dingetje met die saus eraan om ze te pellen. We hadden heel chique een rol keukenpapier erbij aan tafel. En daarbij stokbrood met ailoli, tapenades en humus. Desert over geslagen want we zaten nok vol. Heb heerlijk gegeten. En telkens denk ik dan, ik moet vaker koken in het weekend ipv bestellen, afhalen en uit eten want het is (op uit eten na) veel lekkerder, veel relaxter en ook wel gezellig samen met man op een weekend middag in de keuken. Maar het blijft elke keer bij voornemens.
Hier hou ik echt van. Dingen als hapjes of tapas als avond eten. Lekker van alles wat eten en proeven!
Wij hebben vandaag noedelsoep met garnalen gegeten met een stokbroodje kruidenboter.. Ik hou eigenlijk helemaal niet zo erg van soep maar deze is wel zo ontzettend lekker..
Hier hadden we zelf gemarineerde kippenvleugeltjes uit de oven, sajoer boontjes, rijst, gebakken ei, pindasaus, cassave kroepoek en atjar tjampoer. Heerlijk! En genoeg over voor later in de week
Roti uit de slowcooker. Eentje heeft voetbalwedstrijd en zelf moet ik werken vanavond. Dan vind ik dit ideaal. Opscheppen en opwarmen als je tijd hebt om te eten.