Eten van gisteren schuift door naar vandaag. Ik had niet genoeg balsamico azijn meer, omdat ik dat gebruikt had voor een zelfgemaakte vijgenjam. Beetje dom weer… Hoewel de kip nu wel extra lang gemarineerd is (want die had ik al in een marinade gedaan) dus dat is dan weer een voordeel Gisteren heb ik uiteindelijk een bak ‘pittig gehakt’ uit de vriezer gehaald, daar tomatenblokjes doorgegooid en dat samen met pasta gegeten.
Quesadilla’s met verse guacamole, mais, paprika en cheddar. Al twijfel ik of er nog iets van proteïnen bij moet.
Dat dan weer wel. Maar ik denk dat ik de volgende keer het maar weer gewoon aan de professionals overlaat en bestel.
Goede! Al heb ik net wat kip gehaald om eens zelf pulled chicken te maken, lekker met wat bbq saus en dat past vast ook bij de rest. Laatst weleen zelf refried beans gemaakt, zo makkelijk en zo smaakvol.
Krieltjes, slavinken en snijbonen met witte bonen. Ondertussen staat er kippensoep te pruttelen voor morgen.