Restjes van oudjaarsavond. Had nog veel kaasjes over. Dus dat met stokbrood. Mini hamburgers van picard, frituursnacks enz. Heb plek in de vriezer nodig dus wil zoveel mogelijk opmaken. Morgen weer aan het werk. Dan eten we aardappels uit de oven, boontjes en varkenshaas.
Zelfgemaakte tomatensoep. Voor ons met stokbrood (even onder de grill met roquefort, walnoten en knoflookolie) en voor de kinderen met zelfgemaakte kaasstengels.
Wij hadden een grote plank vol met lekkere hapjes: van blokjes kaas, tot toastjes, warme gehaktballetjes en stokbrood met kruidenboter en als toetjes hebben we de laatste stukjes vlaai opgemaakt.
Oh niet zo spannend hoor Dit keer kip, rode puntpaprika, ui, courgette. En dan wrap insmeren met sour creme, fajita mengsel, ijsbergsla, geraspte kaas en vouwen maar
Ik ga even mijn slechte eetgewoonten van de afgelopen weken ‘resetten’ (is wel nodig ) Doperwtensoep met kaffirlime, kokosmelk en bosui. Man en kinderen eten er stokbrood met kruidenboter bij (hebben nog afbakstokbrood liggen wat op moet). En ik een salade van gerookte kip, mandarijn en witlof.
Ik heb gisteren kip gemarineerd in knoflook, honing en citroen. Dat met gegrilde groenten en voor de kinderen wraps erbij. Lunch maak ik salade van spinazie, tomaatjes, gerookte kip (moet vandaag op) wat Parmezaanse kaas en wat balsamicoazijn en olijfolie. Mijn ontbijt was een smoothie van yoghurt, banaan, peer en een lepel pindakaas. (Weten jullie dat even )