Ik draag alleen maar de Ffp en mijn dochter ook. Die vind ik echt veel fijner zitten. Ademen gaat uitstekend. Ik heb deze: https://mondmaskertje.nl/mondkapjes/kf94-zwart-mondmasker-ffp2-50-stuks/ Wel een ander merk. Ik heb ook een eczeem huid en deze stof is ook totaal niet irriterend.
Bezopen, en ook zo goed voor het milieu..... Gaat een hoop onnodig geld kosten, zonde om dingen te moeten kopen die je weer weg moet gooien. En ze zitten allemaal even verschrikkelijk, geef mij onze gekochte stoffen kapjes maar, ik van vistaprint, dochter van Zenner. In buitenland wel aantal keren gedaan, maar ook daar laatste keren eigen kapjes gebruikt en op een enkele fanatieke wereldverbeterende heks boeide dat niemand....
Nou ik noem dat geen hopen, met een zwetend mondkapje op 3 uur lang naar een musical kijken waar ik heel veel geld voor betaald heb! Laat het dan maar lekker over gaan allemaal...
In Engeland zijn zeker wel een hoop opnames geweest, vanwege de vele besmettingen. Ze lijken daar nu wel over de opnamepiek heen te zijn. Ongeveer de helft minder opnames dan bij Delta las ik.
Andere landen hebben die mondkapjes verplicht EN allerlei varianten van G, in Duitsland zelfs al 2g+ voor de normale horeca.
Ik noem dat wel hopen, zelf ga ik er ook niet zitten, maar zo kunnen ze in ieder geval open en kan iedereen in principe gaan - geen onderscheid tussen wel/geen vaccin. Lijkt me voor alle sectoren beter dan dicht, of open met 2g en alsnog mondkapje.
Dat zijn volgens mij die blauw/witte, die zijn aan de zijkant nog best open. Ffp2 sluit helemaal aan.
Dubbel stoffen kapje of een goede opbouw van lagen kan bijna hetzelfde effect hebben. 1 laag zijde en 2 lagen katoen bijvoorbeeld. Dan kun je er nog een filter in doen. Maar niet echt nodig.
Dacht ik ook. Als ik dit zo op google intikt dan krijg ik chirurgisch e mondkapjes. Als het echt fftp wordt dan wordt dat voir ons huishouden een dure grap. Per week hebben we er minimaal 20 nodig. Als ong per stuk 1 euro zijn dan komt dat op 80 euro per maand . De meiden krijgen op school testen dus 30 euro voor 12 sneltesten . Dus de komende maanden 100 euro voor corona. ( Ik besef heel goed dat dat in vergelijking met ondernemers peanuts is)
Ik zie niet zoveel in een 2G of 3G samenleving. Maar...ik weet niet waarom ze daar voor kiezen. Er zal vast een strategie achter zitten of een voordeel die ik niet weet.
Als ik zo google zit een type II er precies zo uit als een type I (zo'n blauw/wit geval) hoe gaan ze dat in vredesnaam controleren? En dan in de horeca mondkapje op behalve als je eet of drinkt. Dan doe je dat ding toch af zodra er iets op de tafel staat? Goede controleur die daar iets van moet gaan vinden.
Dit is het laatste advies van OMT trouwens. https://www.rijksoverheid.nl/documenten/publicaties/2022/01/10/advies-nav-137e-omt Waarbij ik dit ook wel opvallend vindt. Het aandeel meldingen van personen voor wie al eerder een SARS-CoV-2-infectie was gemeld neemt sterk toe. In de periode september-half december 2021 was het aandeel herinfecties gemiddeld 3%. Met de toename van de omikronvariant stijgt het aandeel herinfecties sterk: van 3% in week 50 naar 5% in week 51, en 8% in week 52 2021. Internationaal beeld: Een vergelijking van het huidige aantal ziekenhuis- en IC-opnames en de huidige bedbezetting omgerekend naar aantal bewoners in Nederland laat zien dat het aantal ziekenhuisopnames en bedbezetting in de landen om ons heen snel oploopt daar waar het aantal besmettingen recent snel is opgelopen (t.w. Denemarken, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Ierland, Spanje, en meer recent België). In veel landen werd in de afgelopen week een recordaantal besmettingen gemeld, zoals in Frankrijk enkele dagen met meer dan 300.000 meldingen. Maar ook in de Verenigde Staten is het aantal nieuwe meldingen (meer dan 600.000) momenteel ruim tweemaal dat wat eerder maximaal gemeld werd. Met de zeer hoge besmettingsgetallen neemt ook de druk op de zorg toe, ook al is het percentage besmettingen door omikron dat tot ziekenhuisopname leidt in sommige onderzoeken de helft tot twee derde lager dan bij de deltavariant De totale bedbezetting in ziekenhuizen loopt in bovengenoemde landen snel op, hoewel nog maar heel recent in België. In de Verenigde Staten benadert het aantal ziekenhuisopnames (eind afgelopen week tot 116,029) al de piek van de alfavariant in dezelfde periode een jaar terug, en is de deltapiek al ruim overstegen. De bezetting op de IC neemt eveneens toe in Frankrijk en Denemarken, en is (nog) niet zichtbaar in België. Vergelijking met het Verenigd Koninkrijk gaat hier mank, omdat zij rapporteren op basis van mechanische ventilatiebedden en niet IC-bezetting. Wat betreft zorgbelasting gaat het overigens niet alleen om de beddencapaciteit; in voornoemde landen is er ook sprake van uitval van zorgmedewerkers die getroffen zijn (direct, of indirect door quarantaineregels) door COVID-19, iets dat de druk op de zorg nog eens belangrijk verhoogt. Daarnaast is de druk op de hele zorgketen, van huisarts, wijkverpleging tot verpleeghuis hoog.
Hi mensjes even een vraagje ( weet niet of ik het mag plaatsen) maar wat vinden jullie van dit filmpje? https://www.bitchute.com/video/M0vmjVc5mkQM/ eerlijk gezegd ik weet het gewoon allemaal niet meer wat is nu wijsheid wat niet?