Vandaag (do) was ik extern qua werk en heb ik gegeten (buffet) bij vd Valk. Vrijdag eten we geruld ei met groente en geitenkaas. zaterdag heteluchtfrituur met frietjes, kroketten en de jongens kiezen denk ik een frikandel met appelmoes. Zondag kip uit de oven met paprika en mascarponesaus. Op een Italiaanse bol en sla erbij. Maandag heb ik voor de jongens een portie uit de diepvries (stamppotje sperziebonen met een vega hambuger), baby M krijgt bloemkool mee als warme groentehap naar de opvang. Man krijgt een leftover kipkerrie met groente, knoflook, crème fraîche en zilvervliesrijst maar dat is genoeg voor 1 persoon dus blijf ik over. Goede vraag. Ik denk dat ik een goedgevulde maaltijdsalade maak met een pesto vinaigrette en mozzarella, pecannoten en ook een volkoren broodje erbij maak.
We gaan een weekendje weg en trappen af met een heerlijke kaasfondue met zelfgemaakte kipgrillworst, hamrolletje, ananas, gedroogde vijgen, tomaatjes, druiven en stokbrood. En als toetje een lekker stuk zelfgemaakt miljonairsgebak
Een ovenschotel met gehaktballetjes, aardappelpartjes, wortel, courgette en tomaat o.a. gekruid met ras el hanout en koriander.
In een restaurant met een ster. En daar heb ik toch veel zin in!!! Heb een mooi jurkje aangedaan, vanmiddag mag ik naar de kapper en vanavond lekker genieten (was afscheidscadeau van mijn vorige werkgever).