Wat eten we vandaag? Deel 17!

Discussion in 'De lounge' started by Sado, Aug 29, 2021.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Sansaatje

    Sansaatje Niet meer actief

    Mmmmmm, dat klinkt echt heerlijk!
     
  2. Sansaatje

    Sansaatje Niet meer actief

    Man kookt; falafel op wraps met een uitgebreide salade met in der andere zoete ui en olijven. Knoflooksaus maakt ie ook zelf. :)
     
    NiVa0230, TanjaK and Magnolia29 like this.
  3. Magnolia29

    Magnolia29 VIP lid

    Nov 30, 2015
    11,454
    23,123
    113
    Female
    Lasagnette
     
    Sansaatje likes this.
  4. dreames

    dreames VIP lid

    Dec 9, 2007
    7,826
    4,057
    113
  5. Nina Sanders

    Nina Sanders VIP lid

    Aug 1, 2016
    38,191
    45,331
    113
    Ik heb werkelijk nog geen idee
     
  6. Sansaatje

    Sansaatje Niet meer actief

  7. Loveischocola

    Loveischocola VIP lid

    Jan 11, 2019
    12,267
    12,640
    113
    Female
  8. kimmv2

    kimmv2 Fanatiek lid

    May 7, 2015
    1,069
    448
    83
    Chilli con carne met patat.
     
  9. Sansaatje

    Sansaatje Niet meer actief

    Cajun aardappelen uit de oven met zoete kip en mais en avocado. (@Adje , ik heb lichte basterdsuiker, zou dat uitmaken?)
     
  10. Adje

    Adje VIP lid

    Aug 21, 2015
    16,303
    25,766
    113
    Ik denk dat dat wel kan. Donkere basterdsuiker heeft iets meer smaak, dus dan zal je misschien de honing wat beter proeven. Maar je kan altijd sleutelen aan die verhouding.
     
  11. Sansaatje

    Sansaatje Niet meer actief

    Dank je! Moet toch nog wat halen bij de appie dus neem ik een zak donkere basterd mee.
     
    Adje likes this.
  12. Adje

    Adje VIP lid

    Aug 21, 2015
    16,303
    25,766
    113
  13. LMSB

    LMSB Fanatiek lid

    Feb 24, 2017
    3,995
    3,321
    113
    Spaghetti
     
  14. Magnolia29

    Magnolia29 VIP lid

    Nov 30, 2015
    11,454
    23,123
    113
    Female
    Fajita's
     
  15. Sansaatje

    Sansaatje Niet meer actief

    Enkel waren de aardappeltjes iets te pittig voor de kindjes. Volgende keer schaal apart zonder kruiden.
     
  16. dreames

    dreames VIP lid

    Dec 9, 2007
    7,826
    4,057
    113
    Ja dat zou gewoon moeten kunnen. Geen idee hoelang het dan om moet staan. Misschien dat @Adje dat weet.
     
    Adje likes this.
  17. Adje

    Adje VIP lid

    Aug 21, 2015
    16,303
    25,766
    113
    Oh ja dat snap ik. Ik maak mijn cajunkruiden zelf en die maak ik meestal iets minder pittig, maar gewoon met aardappeltjes kan ook prima.
     
    Sansaatje likes this.
  18. Adje

    Adje VIP lid

    Aug 21, 2015
    16,303
    25,766
    113
    Zou ook kunnen, op zo laag mogelijk vuur. Zal iets minder mals zijn en de smaken trekken veel beter in met een slowcooker.
    Ik maak altijd het originele recept van eetspiratie. Geen idee hoe lang het dan moet pruttelen in een gewone pan. Maarcdat kan je altijd tussendoor checken door e kijken of het vlees al makkelijk uit elkaar valt.
     
    Sansaatje likes this.
  19. Iertje81

    Iertje81 VIP lid

    Dec 31, 2015
    17,973
    33,650
    113
    Zelfgemaakte verse tomatensoep. Voor de kindjes met kaasstengels (simpel gemaakt met bladerdeeg en geraspte kaas), voor ons met rondjes stokbrood met daarop roquefort, walnoten, verse peterselie en zonnebloempitten.
    Ik twijfel nog of ik spekjes door de soep zal doen. Kan too much zijn (en zout). Misschien wat uitbakken en over de soep strooien als het in kommetjes zit.
     

Share This Page