Man en kinderen aten mloukhia van mijn schoonzus met stokbrood. Ik at pasta met allerlei restjes uit de koelkast.
Dit zouden we vanavond nog eens eten. Maar ben vergeten de pan in de koelkast te zetten.. heeft (wel afgedekt) in de keuken gestaan vannacht. Zouden we de soep vandaag nog kunnen eten? Iemand?
Andijviestamppot maar dan anders. vega chorizo snijden en bakken, apart houden. Dan knoflook, ui en andijvie wokken. Aardappelpuree maken en in de wok erbij (dan trekt de smaak van de vega chorizo er lekker in). Even goed omscheppen. De vega chorizo er daarna weer doorheen doen en mee warmen. Serveren met een paar uitgelekte zongedroogde tomaten! Zó lekker en echt heel snel klaar.
Ik vrees dat ik het met vlees erin niet aan zou durven. Hoe lang heeft het gestaan en bij welke temperatuur?
Ja hoor. Ik zou die soep nog heel goed door laten koken en gewoon eten. Zeker als het nog goed ruikt.
Gebakken toscaanse aardappeltjes, boontje en gemarineerde kippenpoten uit de oven. Heerlijk zondags maaltje
Hello fresh vandaag: gebakken kabeljauw met kappertjes, aardappeltjes in schil en sperzieboontjes. Heerlijk!!