Quiche Lorraine en een rucolasalade met walnoot, druiven en honing-mosterd vinaigrette Weekendtoetje: meringuerol met mascarponeroom, aardbeien, frambozen en blauwe bessen en pistachenootjes
Vandaag eten we : een cordon bleu, aardappelgratin, komkommer& tomaat salade & mexicaanse melange. Toetje: aardbeien met Griekse yogurt en slagroom
Ik denk dat ik ze op dag van aankoop had moeten invriezen. Nu ja, pizza kan mooi naar volgend weekend.
Gebakken schijfjes knolraap, selderijknol, flespompoen met paprika's, tomaat, uien en kruiden. Beetje bruine rijst en groene salade erbij. Als toetje voor mijn man halva van griesmeel (de rest gaat naar de buren).
Gisteren quinoa met regenboogwortels, sinaasappel, vegan feta en een sinaasappel-gemberdressing. Vandaag lasagne.
Gisteren aten we nodig bourguignon, had verschillende soorten groente over van de Lidl box dus alles geblancheerd en daarna gebakken. Met aardappelpuree. Slow cooker. Vandaag zit er pompoensoep in de slow cooker. Ik denk dat ik er bagels bij ga maken.
Ravioli met gebakken spekjes, pijnboompitten en roergebakken spinazie. Met een berg Parmezaanse kaas.
Man en kind eten nasi met nepkip. Ik heb zo'n ontzettende zin in zuurkool stamppot dat ik dat denk ik voor mezelf maak.
Ik maak vandaag zelf schnitzels met geroosterde aardappelen en rode bietjes. Helaas heb ik COVID en ruik niets en alles smaakt raar. Geen idee of ik wel wat eet vandaag.