Wij eten heel saai kipschnitzels met wortel en verse friet (airfryer). Het moet op maar hou eigenlijk helemaal niet van AGV
Wij eten hier met zijn vijven van (zoon er dit niet) en afhankelijk van wat we erbij eten, is er meestal nog een klein restje over.
Oh jee, ik had het wel gezien, maar ik heb daar geen recept voor. Ik weet wel dat ze er zijn, maar ik zou zelf eigenlijk nooit varkenshaas in de slowcooker doen. Kans dat het te droog eruit komt lijkt mee te groot, omdat varkenshaas heel Maps is een geen stoofvlees is.
Man zit in Barcelona aan de tapas (daar ga ik in ieder geval van uit) Oudste dochter is de stad in met vrienden (zal wel de Mac worden) en jongste dochter eet bij een vriendinnetje. Daarom zouden we vandaag bestellen, maar ik had gisteren geen zin meer in te koken, dus gisteren kapsalons, pizza’s en sushi besteld en vandaag aten we met zijn drietjes dan de kip shoarma op zelfgemaakte pita’s.
Bourgondische krieltjes van de Lidl (aanrader!), sla met tomaat, komkommer, mozzarella, truffeldressing en kippendijfilet (zo’n schotel van AH uit de oven).
En vooral simpel Had de eerste dag van het vasten (en met vannacht maximaal 2 uur slaap) niet bepaald zin om uitgebreid te koken. H staat nu de eiersalade te maken
@citroenrasp sowieso klink alles wat jij maakt super lekker. Als ik geen vleeseter in huis had en alleen zou wonen. Zou ik alles wat jij maakt maken! Klinkt allemaal zo vers en zelfgemaakt.
Dankje, wat lief ♥️ Wij eten niet volledig vegetarisch hoor (en zullen dat hoogstwaarschijnlijk ook niet worden), zo aten we gisteren bijvoorbeeld vis. Vlees ook af en toe, maar proberen wel vaker vegan/vegetarisch dan vlees te eten. Vroeger was mijn man echt een vleeseter, maar is geleidelijk aan meer plantaardig gaan eten.