Hahaha dat is ook een manier. Ik mag eigenlijk niet klagen. Je hoort wel eens kinderen (volwassenen) die niks willen proberen. Iedereen in huis proeft altijd alles maar niet alles is een succes. Zo waren laatst de mosselen geen succes en de vegetarische "vlees" dingen ook niet. We eten liever geen vlees dan vlees vervangers. Maar het zat in een Magic box en dan kom je wel eens dingen tegen die je zelf niet haalt (zoals de mosselen en vegetarische dingen) Maar dit soort recepten zijn redelijk veilig
Het idee was zilvervliesrijst met een groente omelet met alle restjes groenten die bijna lagen te vergaan in de koelkast. De uitvoering werd na een poging tot omdraaien van de omelet een groente roerei. Maar het smaakte er niet minder om. Zoon heeft in lange tijd zijn bord niet zo snel leeg gehad! Kinderen vroegen me het nog eens een x te maken. Dat wordt nog een uitdaging want heb echt letterlijk de kasten opengetrokken en een snufje van dit en een beetje van dat door de omelet gedaan
Lekker makkelijk vandaag: Pasta bolognese De saus komt uit de vriezer, dus hoef ik alleen maar op te warmen. Ik maak er voor mezelf wel nog wortelspaghetti bij
Bloemkoolpizza met van alles er op, lekkere ham, olijven, sjalotten, knoflookolie en Parmezaanse kaas. (zou een drukke dag hebben maar nog zo moe van de COVID van vorige week dat ik deze week nog niet werk. Menu niet aangepast want daar heb ik simpelweg geen energie voor.)
Leftovers; Noedels met saté kip, sperziebonen en gefruite uitjes. Voor V kook ik er nog wat rijst bij.
Vandaag zoon thuis omdat er geen juf was dus hebben we vandaag zelf broodjes gebakken. Toch tijd genoeg Ook hamburgers gemaakt. Dus broodje hamburger. De broodjes worden per keer beter
Bedankt! Volgens mij de truc en het recept door. Het recept van rutger bakt. Wel met een paar gram brood verbeteraar.