Chicken tonight, Hawai. Met kip (echte, gisteren kippenpoten klaargemaakt en gefileerd), appel en paksoi met rijst. En als groente hebben we bloemkool met paprika.
Ik heb nog gerookte zalm over van Pasen, dus die gooien we vandaag door de pasta, met mascarpone-tomatensaus, verse dille en citroen. (Eigenlijk gooi ik er Philadelphia light door heen ipv mascarpone, maar dat klinkt toch minder lekker )
Wel fijn dat ie het er even aan toevoegt, want nu zou ik zoiets juist sneller maken. Goed idee zeg, scheelt een flinke bak calorieën.
Verschrikkelijk en nu al geen zin: bloemkool, krieltjes en kaasschnitzels. Ik weet soms echt niet meer wat ik moet verzinnen met de zeurpieten hier in huis.
Nou, scheelt inderdaad een hoop vet En door een saus heen smaakt philadelphia eigenlijk bijna net zo lekker
Ik hou een paar dagen in de week rekening met zeurders en een paar dagen in de week niet.. niks aan he, dat gez**k aan tafel iedere avond.
Als ik zin heb om te koken eten we couscous salade met zwarte ogen bonen, gegrilde groente, tomaat, amandelen, olijven, citroen, sesamolie en een bult groene kruiden. Als ik geen zin heb eten we pasta met tomatensaus, courgette en vega gehakt.
Inderdaad, niets aan. De kinderen neem ik het niet eens kwalijk maar mijn man kan ook zo zeuren. Bij de eerste zonnestralen wil hij het liefst iedere dag de bbq aan speklappen eten en is alles wat ik bedenk niet geschikt voor het weer. Nou morgen eten we echt stamppot van bataat met spinazie
Broccoli met zelfgemaakte kaassaus, vis van de visboer (zoveel gehaald, kies vanavond welke we eten) en aardappelschijfjes uit de airfryer.
Zalm met asperges uit de oven (maak ik pakketjes in aluminium folie van) voor man en mezelf. Voor de kinderen kippetjes met patat en boontjes.