oeh nee jurkjes en jumpsuits niet, toch? Wel pull-on pants. Als je dat combineert met een mooie blouse erin en een persvouw erin strijkt, dan is het gewoon een hele nette outfit.
Weet er iemand of narcose invloed kan hebben op je menstruatie cyclus? Ben al 3 weken te laat nu, dus het lijkt alsof er een cyclus wordt overgeslaan maar weet niet zo goed of dat daardoor kan komen. Operatie was wel in onderbuik maar had verder niks met baarmoeder en eierstokken te maken.
Ja dat kan zeker! Ik heb dat ook gehad na 3x een operatie in korte tijd achter elkaar. Gebruik je anticonceptie in de zin van pil of spiraal?
Goed om te weten, begon al schrik te krijgen dat ze iets geraakt hadden. Gebruik momenteel niks van anticonceptie. Gewoon wachten dus
Ik had het er nog over met de plastisch chirurg die m’n nek oplapte nadat haar collega de boel helemaal verpest had Ik moest na een half jaar op controle komen en toen zei ik tegen haar dat ik niet ongesteld werd. Toen zei ze, en dat klinkt enger dan het is, dat elke narcose een soort van mini trauma voor je lijf is dus geef het tijd om goed te herstellen. Sterkte ❤️
Dankjewel! Het komt goed, gewoon tijd geven. ik ben niet de meest geduldige persoon ever Na mijn vorige operatie heb ik diabetes gekregen door de stress wat mijn lichaam toen had, dus ik snap inderdaad dat ze het dan zo uitleggen. Als ik nu terugdenk dacht ik toen ook dat ze mijn pancreas per ongeluk geraakt hadden moet precies wat meer vertrouwen hebben in de snijkunst van mijn chirurg hehe
Ik heb nog een hele zwik nog bruikbare maar te kleine babykleding die de deur uit gaat. Marktplaats begin ik niet aan. Wat zou jullie voorkeur hebben, bag2school (school krijgt per kilo een bijdrage) of lokale instelling (kringloopwinkel/kledingcontainer). Ik ben blij als iemand er mee geholpen is, die indruk krijg ik dan weer niet direct bij bag2school. Ze exporteren en sorteren en de bulk gaat in de matrassen etc. Loop daar nou niet echt warm voor, ja bepaalde stukken die je niet meer schoonkrijgt maar dat is hier er al uitgesorteerd.
Even rondvragen in de buurt of bij de verloskundige. Er zijn speciale stichtingen voor zoals @Lootje al aangeeft, maar soms ook lokale initiatieven.
Hier niet in de route maar dan verzamel ik wel ff door met de bups. Als mt 74 er uit gaat wordt de stapel dermate groot dat dat t ritje wel waard is. (Heb hier de shirts 74 al in gebruik met m, de broeken gaat nog wel ff duren geloof ik met die korte pootjes ) Lokaal is er een kledingbank maar laatste update is uit 2020. Wordt dus stichting babyspullen. Jammer voor school, maar dit is wel iets nuttiger dan matrassenpulp.
De laatste tijd merk ik dat ik het beslag voor macarons niet meer echt vloeibaar krijg. Ik weet niet wat ik verkeerd doe maar het blijft te stijf… Nu vroeg ik me af; als je het nou in de kitchenaid doet en je gebruikt even dat hulpstuk van mijn foto… Zou dat werken om het wat meer vloeibaar te krijgen?? Het is wel een beetje valsspelen maar ik heb echt alles al geprobeerd. Zelf roeren. C laten roeren die veel sterker is. Niets!’ @Adje weet jij dat misschien?
En nog eentje: ik heb van die kaas schnitzels gekocht en ik weet gewoon niet hoe je die goed moet bereiden. In de airfryer lopen ze uit. Oven ook. Pan worden ze niet knapperig genoeg. Wie heeft DE tip?
Geen idee, is denk ik afhankelijk van wat voor recept je gebruikt. Maak jij een Italiaanse meringue (oftewel met hete suikersiroop) of maak jij hem met gewone meringue? Misschien dat je de meringue te lang geklopt hebt, waardoor het te stevig blijft. Of misschien was er iets mis met je amandelbeslagje?
Ik klop eiwitten stijf en dan moet ik mengen met amandelmeel en poedersuiker. Dat staat in het recept dat ik gebruik. O ja. Er moet ook nog gewone suiker en een snuf zout bij.
Dan weet ik het eigenlijk niet, want zo maak ik ze nooit. Ik maak een beslagje (of meer een stevige pasta van gelijke delen amandelmeel en poedersuiker, gemengd met rauwe eiwitten. En daarnaast maak ik een Italiaanse meringue wat dan weer door die pasta moet worden ‘gevouwen’.
Waar bak jij het in? Wij doen dat in boter en olie en eerst goed heet maken en dan bakken. Overigens zonder kaas. Als je te lang doet knapt het en loopt het eruit.
Ik heb ze al overal in gebakken wat maar kan. Pan, airfryer noem het. Hoe bedoel je zonder kaas? Alleen zo’n schnitzel? Ja, die krijg ik ook best lekker. Het ging mij echt om dat uitlopen van die kaas.
blijven draaien zodat ze niet verbranden en pan op zijn heetst dat kaas gelijk een korst kan stollen werkt hier beste dan is echt knapperig korstje. Maar kans op verbranden is dan wel groot ook omdat ik niet te vet wil hebben en met weinig olie bak. Kaas is al vet zat
Airfryer, 200 graden en dan 5-7 minuten dat verschilt. Dus ik kijk na 5 minuten en doe er dan eventueel weer een minuut bij en dan kijk ik weer. Als je ze te lang doet dan loopt de kaas eruit en de kaas is nou juist het lekkerste van die dingen.