Hahaha daarom doe ik alleen knippen wanneer het echt anders is. Mijn haar is nu tot net boven mijn heup. Ik spaar nog heel even door (stichting haar wens) en dan gaat het naar korte bob. Dan valt het wel op Overigens zien mensen niet hoe lang het is omdat ik het altijd vast heb
Deze misschien? https://www.douglas.nl/nl/p/5009222014?variant=312934&trac=nl.01psh.goo.9976225783.312934.128791376334.000000&gclid=CjwKCAjw_b6WBhAQEiwAp4HyINTClVjvkmjIrJEKtx2h_yBwMTA24V51Iv9tM98Md8q0BU7wRuc5cxoCS-QQAvD_BwE
Als wij wijkfeest met bbq doen is het voor volwassenen 4 stukken . Worst, kip en hamburger zijn er altijd bij. Het 4de stuk is al eens ribbetjes, beenham en spek geweest. Ik eet zelf geen gemalen vlees maar dan wissel je gewoon een bonnetje met iemand die liever 2 worsten eet (wij hebben 150 eters dus werken met bonnetjes). Wortel, tomaat, sla, komkommer, koude aardappelen, stokbrood, pasta salade en verschillende sauzen. Alles via catering/ slager Slager brengt alles mee (vlees, groenten, brood, sauzen, bbq toestellen, warmte bakken,....). Borden en bestek huren we en mogen zonder afwassen in de bak gestopt worden. Dessert is ieder jaar anders. We hadden al ijsje, buffet (iedereen maakte iets),... Wij nemen vlees van de slager maar wel vrij standaard zaken. We weten dat dit het beste werkt als je rekenibg moet houden met een grote groep.
Hoe valt de kleding van Isabel Marant? @GossipGirlxoxo weet jij dit? Ik heb een leuk shirt in de sale gezien maar meestal draag ik maat L. Maar nu van een aantal kledingstukken maat m gepast en soms lukt dat ook.. L is uitverkocht vandaar.. stel dat het klein valt dan moet ik sowieso een L..
ik heb er maar 1 trui van, een oversized sweater die valt goed op maat. Schoenen had ik er meerdere van, die vallen ietsje aan de kleine kant.
Er zijn speciale spulletjes maar bij dochter en mezelf smeer ik zonnebrand met factor in ons haar. Tip van de kapper, zolang er maar een laagje over het haar zit bescherm je het tegen chloor en zon. Ik ben altijd bang dat ons haar groen uit slaat en met zonnebrand is dat nog nooit gebeurt.
Is het niet eigenlijk heel raar dat, wanneer je je vlees buiten klaarmaakt, iedereen het klaarblijkelijk normaal vind dat he 4x de hoeveelheid vlees gaat eten dan wanneer de maaltijd in de keuken bereid wordt Was de bbq discussie hiervoor aan het lezen en toen jammer die gedachte op. Hier ook hoor. Dan heb ik vlees voor bijvoorbeeld een lekker saté-tje. Stel voor om die op de bbq klaar te maken. En dan moeten er ineens ook worstjes, hamburgers en een filetlapje bij. Waarom????
Haha eigenlijk heb je gelijk. Is best van de zotte dat je in 1x de hoeveelheid vlees naar binnen werkt van wat je normaal in een week eet Maar tja, mijn mannen vinden bbq-en erg leuk, maar ik hoef er echt geen groenvoer bij te zetten, want dat hoeven ze dan echt niet.... En ach zo vaak bbq-en we niet dus voordien paar keer ga ik niet moeilijk doen
Niet helemaal toch? Als ik chipolata's klaarmaak zijn we toch al snel aan 3worsten per persoon. Brochette doen we er 2 de man en hamburgers is regelmatig 2 Dus als je BBQ doen we evenveel vlees de man per keer
Valt ook te zien van de grootte van de hamburger. Een hamburger hier weegt 75gram dus 2is een normale portie.
Dat vraag ik me ook elke keer af, maar ik ben ook geen vlees eter. Ik eet t wel maar gewoon normale hoeveelheden, geen vlees vreet festijn omdat t toevallig een bbq is. Maar geef mij een stokbrood en een lekkere kruidenboter en ik ben zeer zeer content. Als je bij mn moeder of schoonmoeder gaat bbq'en weet je in elk geval dat de hele straat gerust mee kan doen. Steevast veels te veel spullen (salades, vleesjes, stokbroden, garnituren)