Hoi hoi, Vraagje, wij aten afgelopen maand 2x per week een bordje pasta pesto. We maken de pesto zelf met 30 gram basilicum en gepasteuriseerde kaas. We eten er dan 2 dagen van. Vind dit echt heerlijk! In de zwangerhap app staat bij onder ander basilicum (maar ook peper/knoflook/venkel ect) dat bij normaal gebruik dit geen kwaad kan. Nu een lichte twijfel, is deze hoeveelheid teveel? Hoe deden jullie dit, daar ben ik toch wel benieuwd naar . Liefs!
Zou t op 1x per week max houden, ik ken niemand die dat 2x per week eet eigenlijk. Beetje varieren met andere dingen.
Ja normaal variëren wij ook. Op de een of andere manier had ik zo'n zin in pasta pesto, dat we een eenpansgerecht maakte waar we dan 2 dagen van konden smikkelen. Nu sloeg toch de twijfel toe. VK maar even gebeld voor de zekerheid en die gaf net aan dat het oke is om zo te eten. Zolang je maar niet elke dag meerdere takjes door het eten gaat gooien.