Patat oorlog en een kaassoufflé, patat wel in een bakje haha vind het echt smerig om uit zo een puntzak te eten en je vingers helemaal onder de saus of niet te vergeten die paar patatjes waar een mega klodder saus aan zit
Hier ook. Niks zo irritant als de saus over mn friet heen. En hetbliefstbdunne friet. Thuis eet ik het met Curry. Van Hela. Andere curry moet ik niet.
In een bakje of op mijn bord, met de saus ernaast. Als we bestellen is het meestal speciaal, maar als we thuis bakken is het remia fritessaus of american fritessaus. In een puntzak vind ik vreselijk, ik heb er een hekel aan als mijn handen vies worden
In een bakje of op een bord, en dan graag speciaal (mayo, curry en ui). En het liefst nog van Oliehoorn ook want die vind ik het lekkerst.
Het liefst op een bord, een zak is grappig maar te onhandig en een bakje daar vallen ze steeds uit. Met een klein beetje mayonaise en veel appelmoes erbij. Ik vind die rode kruiden die je in Duitsland soms erop krijgt ook erg lekker.
Op een bord (eventueel een bakje kan ook, maar zeker geen zak...de gruwel alle saus op je handen ), met een grote klodder Belgische mayonaise!
Een bram met mayo blijft favoriet. Sowieso als t een zak is, alleen mayo. Maar bij gebrek aan een Bram waar ik nu woon, dan toch maar een frietje speciaal uit een bakje. Vroeger na het stappen altijd een supertje speciaal of een friet waterfiets
In NL: met een kaassouflé, groentenkroket en lekker veel Belgische mayonaise. Gefrituurd door mijn moeder, vind dat lekkerder dan van de snackbar. In huidige woonland: in een casse-croûte (stokbrood met allerlei vullingen als tonijn, harissa, olijven etc. En dus ook friet ) Heb hier wel eens friet "Op z'n Nederlands" gemaakt maar dat is toch niet zo lekker als in NL haha. Beetje zoiets als dat bepaald eten alleen in bepaalde vakantielanden lekker smaken...
Oké misschien is dit gek maar ik eet vanavond jongs af aan mijn patat zo. -gebakken ei in stukjes gesneden -patat erover - flinke klodder mayonaise - Maggie En dan door elkaar... echt goddelijk.
Gefrituurd om mee te beginnen, is zoveel lekkerder dan die kouwe stengels aardappel! En dan op mn bord met een bakje wijko satésaus. Op mn eigen bank, beentjes omhoog, voor de tv Dan smaken ze echt het aller allerlekkerste. Geniet er dan ook iedere zaterdagavond van
Friet (zeker geen patat ) speciaal, het liefst een puntzak van de kermis maar ja het is maar 1x per jaar kermis. Dus de rest van het jaar neem ik genoegen met een friet speciaal van de friettent.
Gewoon met je vingers, een voor een. En dan het liefst oorlog, dus met satesaus en mayo en ui. Maar curry en mayo gemixt is ook prima. Of burgersaus een beetje maar dat is al gauw een beetje zuur en lukt me nu niet. Joppiesaus en die meuk vind ik te zoet.
Maar eigenlijk bestel ik nooit friet als ik naar de snackbar ga (ook dat doe ik nooit, meestal de airfryer thuis). Dan neem ik altijd: • een kipkorn met curry en ui; • een (saté)kroket;
En bij de patat een frikandel speciaal mét uitjes! (Weet nooit of er bij speciaal al uitjes zitten of niet dus ik benoem het altijd maar) Hoe meer uitjes hoe meer vreugd
Friet met zuurvlees en mayo Hete friet met stoofvlees van kip En van de snackbar een patatje speciaal, in een bakje en de sauzen erop en niet in zo’n zijvakje (slechtste uitvinding ooit…) Maar dat eet ik echt zelden, want de meeste snackbars hebben dus wel die shit bakjes met extra vakje. Daarom eet ik eigenlijk altijd eerst 2 frikandellen speciaal, dat gooien ze het er wel nog over. Hoewel… mijn schok was groot dat ze in Duitsland op ons vakantieadres de speciaalsaus in een apart bakje hadden gedaan