Gevulde paprika's. En in de slowcooker zit een enorme hoeveelheid groenten, verse tomaten en 2 blikken tomatenblokjes om een pastasaus van te maken. Heb ik alvast genoeg porties in de vriezer zitten.
Limburgs zuurvlees Staat al de hele middag te sudderen. Zometeen maak ik er frietjes bij van gewone en zoete aardappel en rode kool met appeltjes (diepvries)
Oh en ik heb ook nog groentesoep erbij gemaakt van restjes die op moesten. O.a met een per ongeluk gedeeltelijk bevroren komkommer erin. Dat is niet meer lekker in salade maar in de soep gaat het prima.
Ik maak een verse goedgevulde erwtensoep. Daarbij stokbrood en kruidenboter. Voor mijn man nog wat kippenvleugels erbij die nog over waren.
Verse tomatensoep met gepofte knoflook. Ik heb een stokbrood in de lengte doorgesneden en besmeerd met knoflookolie en bestrooid met geraspte kaas.
Mijn man ging koken ( hij kan niet goed koken maar wie niet probeert of oefent zal het nooit kunnen) . Het is half 6 en hij is aan het blazen en zuchten maar nog niet aan het koken .
Heel simpel! Ingrediënten: - verse pasta met basilicum er in verwerkt (zie bijlage) van AH. - groene asperges (verse of uit diepvries, wie doen vaak het laatste) - kastanje champignons - (haver)room - 4-6 tenen knoflook - wokgarnalen De verhoudingen vind ik lastig omdat ik alles op gevoel doe! Denk dat je moet spelen met de hoeveelheden die bij jouw gezin passen. Je kookt de asperges voor (verse snijd je de tips eraf), snijdt ondertussen de kastanje champignons en pel de knoflook. Gooi de champignons in de pan, voeg de garnalen toe en pers de teentjes knoflook uit. Bak tot alles gaar is. Voeg de room en de asperges toe, laat nog even 2 minuten pruttelen. Kook ondertussen de verse pasta. En serveren maar!