Vandaag even snel en simpel ivm training. Tagliatelle met een saus van onder andere rode pesto en broccoli.
Ik maak een Mac and cheese maar dan met een neppe bechamelsaus. Namelijk een saus van bloemkool, melk en knoflook. Flink wat geraspte kaas en ik heb nog een halve chorizo liggen dus denk ik dat ik die uitbak en er in verwerk.
Vanavond waarschijnlijk in het Van der Valk hotel. Morgen op onze bruiloft het buffetmenu van de foto's.
Gisteren uiteindelijk 2x avondeten gegeten, door het tijdsverschil. Bij mijn broertje thuis nog pizza besteld. Net heerlijk geluncht (oa ribeye op roasted garlic bread, een mimosa en daarna aan de witte wijn ) en vanavond bij mijn broertje thuis geroosterde bietjes met burrata.
Ik heb nog een blik bruine linzen staan, bijna over datum. Iemand een lekker idee wat er mee te doen? Het is maar één blik en wij zijn met z'n tweeën thuis. Afgelopen 2 dagen toevallig al een groene linzencurry gegeten met spinazie,.dus dat valt af. Benieuwd of jullie iets lekkers weten!
Wij hebben laatst dit gegeten en de tuinbonen vervangen door bruine linzen. Het was erg lekker! https://www.ah.nl/r/1196685 Ik moet zeggen dat ik de gekonfijte citroen achterwege heb gelaten. Ook niet gemist.
Salade met linzen, blauwe bessen, zongedroogde tomaten en pistachenoten. Dressing van mosterd, olijfolie en balsamicoazijn. Echt heel lekker!
Hoe moet je linzen uit blik eigenlijk bereiden? Gewoon opwarmen in een pannetje in eigen vocht? Ik eet alleen gedroogde linzen die ik eerst kook..