Ik ontbijt altijd saai met twee broodjes. Nu wil ik gaan kijken of ik het wat vindt om met yoghurt of kwark met grenola of muesli te ontbijten. Waar halen jullie je producten? Ik heb nu iets bij de Albert Heijn gehaald, maar niks sprak me echt aan eigenlijk. Op internet zie ik op bijvoorbeeld mymuesli wel lekkere dingen voorbij komen, maar wat een geld..
Ik zit hier ook aan te denken maar zoek nog iets wat redelijk gezond is maar wel dat knapperige heeft. Die droge musli met krentjes gruwelijk ik van namelijk.. Dus ik lees mee!
Krokante muesli met chocolade van de ah! Erg lekker en scoort redelijk ok in calorieën vergeleken met andere cruesli's
Ik eet de simpele muslie van de Jumbo Groene zak met zaden en noten. Of de cruslie met appel l. Ik vergelijk ze net even en tot mijn verbazing zie ik dat er in de cruslie minder suikers en meer vezels zitten... Dus ik raad je vanaf de cruslie met appel van de Jumbo aan. Vindt het echt niet nodig om heel veel geld aan zoiets uit te geven.. o
De standaard muesli met noten van de AH, zal van 1 kg voor 4 euro ofzo? Doe er zelf altijd cashewnoten en banaan nog in, heerlijk.
Cruesli van Quacker, "volvezel met noten". Deze doe ik thuis in een pot en meng daar ongeveer een eetlepel koekkruiden doorheen. Zo lekker en 1 van de betere varianten qua suiker. Ik doe altijd 25 gram in m'n joghurt, 10 gram schuddebuikjes erbij en een banaantje. Te lekker
Ik heb de meest simpele muesli met rozijnen. Daarbij dan altijd vers fruit: druiven, sinaasappel, frambozen, net wat ik in huis heb. En simpele magere kwark.
Ik heb van de AH geroosterde muesli chocolade/amandel. Heb ook wel eens Holi granola met cacao nibs gehad. Maar dat vond ik minder. Rozijnen en gedroogd fruit hou ik niet zo van.....
Zelf maken, supersimpel! Ik doe dat eens in de twee weken. Havermout is de basis, kaneel, honing en plantaardige olie. Verder gooi je er doorheen wat je wil - noten, zaden, pitten. Zo'n 15 minuten bakken in de oven op een lage temperatuur - 160/175 graden. Ligt erg aan je oven dus goed in de gaten houden! Elke 5 minuten omscheppen. Er zijn online veel recepten te vinden.
Wanneer ik cruesli koop is het hoofdzakelijk die van de Lidl met chocolade en noten. Een enkele keer van Quaker maar alleen uit een aanbieding. Granola maak ik zelf en eet ik eigenlijk alleen nog maar. De cruesli enzo uit de winkel is gewoon minder lekker nu ik dit zelf maak. Kan ook volledig zelf bepalen wat ik erin doe en het is super simpel. Naast granola doe ik er altijd lekker fruit bij. Blauwe bessen of druiven en banaan. Soms gedroogde cranberries. In de zomer aardbeien. Of ik bak wat stukjes appel op waar ik op het laatst wat honing overheen giet zodat het wat karameliseerd, te lekker.....ook in overnight oats trouwens of gewoon warme havermout. Nouja iedere ochtend genoeg keuze stress wat te eten haha.
Ik ontbijt altijd met yoghurt met muesli van de Lidl. Premium, een zwart met paarse zak. Die vind ik het lekkerst, er zitten veel verschillende dingen in.
Van Albert Heijn de krokante muesli chocolade vind ik heel lekker (kartonnen doos) Doe er dan wat yoghurt bij of gewoon melk
muesli van de lidl, crownfield paarse met noten vruchten en zaden. cruesli en granola eet ik niet, daar zit vaak (niet altijd, en afhankelijk van het merk) extra suiker/honing in, en ik vind het hele harde niet zo lekker in mijn yoghurt.
Die idd, ik heb er ook echt van heel veel merken geprobeerd. maar die van de lidl heeft gewoon de lekkerste mix aan zaden vruchten noten en granen!
https://www.ah.nl/producten/product/wi437995 Deze eet ik graag. Knapperig, en vooral niet te zoet. Met yoghurt. Ik doe er graag nog noten (hazelnoot of amandel) en iets van fruit bij; vaak blauwe bessen, maar op dit moment vind ik het te decadent om die dingen uit Peru te laten komen, en een lekkere rijpe peer gaat ook goed Ik kook ook graag havermoutpap, maar die lust ik alleen als ik 'm zelf klaarmaak