Oei, daar had ik nog geen rekening mee gehouden dat er vanaf vallen bij de beginners er al bij kan horen. Ze beginnen met kennismaken met de paarden en hoe er mee om te gaan, er op rijden komt pas na een paar lessen. Wij moeten ook een 10 rittenkaart kopen voor de lessen. Decathlon is wel een goede, dat is ook nog wel een leuk uitstapje volgende week in de vakantie.
Ik heb nog wel laarzen maat 30 (of 31?) staan, mocht je die willen. Dan krijg je ze voor alleen de verzendkosten. Haha, ze viel verder niet hard ofzo hoor en ze stapt meteen weer op.
Wat lief aangeboden! Ze heeft al maat 34 of 35, dus dat gaat helaas niet passen. Gelukkig maar dat ze niet heel hard gevallen was. Ik ben vooral heel benieuwd of ze het ook leuk gaat vinden als blijkt dat ze het niet meteen kan en het echt nog moet leren Jouw dochter is trouwens maar een paar dagen ouder dan de mijne
Ow haha, toevallig. Dochter rijdt al 1,5 jaar en is de hele dag bezig met paardrijspelletjes enzo. Ze heeft niet zulke grote voeten
Een succesvol rondje marktplaats en ze is er bijna klaar voor, bedankt voor jullie antwoorden! Leren laarzen nog wel, en dat voor een tientje. (ik poets ze nog even op ergens deze vakantie) En broeken hebben we voor een reep chocolade mogen ophalen. We hadden echt geluk!
Volgens mij valt er hier iemand weleens een cake zelf. Dus niet van Koopmans of zo. Iemand een goed recept?
Ik doe altijd 200 gram roomboter 200 gram suiker 200 gram zelfrijzend bakmeel (of bloem met wat bakpoeder) 4 eieren Zakje vanillesuiker Beetje zout Eventueel citroenrasp 60 minuten in de oven, hetelucht 160 graden.
Wie heeft de tip tegen een irritant prikkend labeltje? Ik heb nu de 3e trui van dit merk met een prikkend kaartje. Om gek van te worden. Eruit knippen werkt niet, het randje blijft dan irriteren. Ik heb er nu een pleister op geplakt maar dat ziet er zo stom uit. Het is een sweater van Superdry, dus je zou zeggen dat dat wel kwaliteit moet zijn.
Klein stukje van een blarenpleister erop. Die zijn doorzichtig en zie je amper. Tenminste: bij de trui waarbij ik het doe (H&M).
En je hebt ook van die strijk dingen die je op gaten van broeken oid kunt ‘plakken’. Ik heb ze weleens bij (hoe kan het ook anders) de Action gekocht. Klein stukje daar vanaf knippen en erop strijken. Hielp ook en bleef best lang zitten.
@Iertje81 ik gebruik deze verhoudingen ook en dan ipv kristalsuiker gebruik ik witte basterdsuiker. En ik gebruik nooit zelfrijzend bakmeel, altijd gewoon bloem. En ook geen bakpoeder. Altijd mooie cakes.
Is er iemand hier naar het ijssculpturen festival in Zwolle geweest? Het lijkt me erg mooi, maar het is wel een eindje rijden. Dus het zou zonde zijn als het straks een teleurstellende bedoening is...
Ik heb van iemand een boek gekregen met slowcooker recepten. Nou staat er een Mexicaanse wrap lasagne in. Ik vind online met name recepten voor in de oven. Ik vraag me af of het dan in de slowcooker niet heel zompig wordt en of dat wel lekker is. Iemand die toevallig wel eens wraps in de slowcooker heeft gedaan? Ben eigenlijk geneigd om dit een keer te maken met een springvorm in de oven. @Adje
@Iertje81 ik gebruik het receptenboekje van mijn oma en die heeft ong ook hetzelfde alleen overal 250gr, 5 eieren, 2 zakjes vanillesuiker. Wel kristalsuiker en cakemeel. Haar cake was ook altijd heerlijk
Het recept is gewoon afhankelijk van de grootte van je cakevorm. 1 ei is 50 gram. Bij elk ei doe je dus 50 gram, bloem, suiker en boter. Ik maak af en toe ook een cake in mijn bakplaat, dan gebruik ik 13 eieren....