Beide doen en als je overhoudt dan maak je daar de volgende dag tosti’s mee of je brokkelt het op een stokbrood, zet het in de oven en serveert het bij soep. Je kunt er ook heerlijke kaasbitterballen van maken of als balletjes in je soep doen. Of gewoon opnieuw verwarmen en nog een dag eten.
Ik zal alle twee de zakjes gebruiken! Enneh, help me out. Ik heb een elektrische fonduepan. Ik las over de pan insmeren met een knoflookje. Lekker of slaat dat nergens op als je een pakje gebruikt? En dan de pakjes er in en de fonduepan aan? Of moet je het eerst in een pan op het fornuis prepareren en bijvoorbeeld pimpen met kruiden (en dan overgieten in fonduepan)?
Inderdaad fonduepan insmeren met knoflook, pakjes er in en aanzetten. Goed in de gaten houden en regelmatig roeren.
Beetje afhankelijk van waar je op kookt. Mijn fonduepan kan niet op inductie, dus ik maak de kaasfondue eerst in een gewone pan en giet het dan over. Maar als ik een weekendje weg ben en we hebben gas, dan gaat het direct in de fonduepan.
Nou, mijn man heeft het gewoon voor me gehaald Ik eet het vanavond met stokbrood, komkommer, paprika en rauwe bloemkool.