Babi pangang: https://gezinoverdekook.nl/slowcooker-babi-pangang-is-lekker-en-makkelijk/ Nasi: https://ashleywillems.nl/nasi-goreng-zoals-bij-de-chinees/
Oh de babi pangang heb ik even opgeslagen. Ik heb het een paar keer gemaakt en de laatste keer heb ik een combinatie van recepten gebruikt. Die was echt heel lekker maar ik kan de recepten die ik gebruikt heb niet meer vinden. In dit recept herken ik wel heel wat ingredienten die ik heb gebruikt. OT Hier een beetje een samenraapsel vandaag met restjes. Frieten voor man en kinderen, man bratwurst en bonen in tomatensaus erbij (net genoeg over voor 1 persoon) Jongste zweedse gehaktballetjes en oudste hotdog worsten. Rauwkost die ik nog heb erbij voor hen. Voor mezelf couscous met kip en perziken en rauwkost.
Dit zie ik regelmatig voorbij komen. Je zou denken dat het lekker is dus. Waarvoor kip gebruik je ervoor?
Vandaag eten ze "zoek het maar uit want ik vertrek om 17:00 naar mijn werk" Er staat een restje pasta en voor de rest zien ze maar wat ze uit de diepvries pakken. Vast ook nog wel rijst of pasta te vinden.
Kipburger, kipkrokant schnitzel, je hebt ook van die gepaneerde kip uit de diepvries, zelf kipfilet paneren en bakken. Alles kan
Gisterochtend al voorbereid: boerenkoolstamppot met ui en spek erdoor en rookworst uiteraard. Was gister tevreden over het resultaat, dus nu al zin in (en past ook bij het weer).
Man en dochter eten stamppot andijvie met een bal gehakt. Ik eet aardappels met gekookte andijvie en een gesudderd kipfiletje..
Bao buns met gemarineerde portobello en allerhande groenten (wortel, komkommer, lenteui, radijsjes). Denk dat ik er nog wat Pomme Duchesse bij doe voor mijn eigen hertogin