Nou, dat vind ik dus echt wel mee vallen, i.c.m. groente en een stukje vlees, prima te doen! "Niet te vreten" vind ik wel erg lomp En ja, ik eet ook graag andere dingen hoor, maar hier staat wel heel vaak AGV op het menu, lust iedereen hier in huis, niks mis mee!
Die tijdelijke banen zijn idd vreselijk frustrerend. In de niet-medische academie ook... Steeds moeten verkassen is echt niet leuk, zeker niet met een gezin. Hopelijk vind je snel een vaste baan!
Wij eten ook regelmatig agv. En nee ik eet dan niet een droge aardappel. Mijn kinderen wel hoor. Die eten gerust eerst hun aardappel op en dan hun groente pas. Vind ik echt niet lekker. Ik eet het allemaal bij elkaar, niet door elkaar. Ik prak mijn aardappel niet, die doe ik in stukjes. En dan zit er in 1 hap vaak een stukje aardappel met groente erbij. En soms ook nog een stukje vlees. Smaakt prima, vind ik.
Ik lust gekookte aardappelen alleen met jus, dus altijd met een hamburger of gehaktbal ofzo. Het is 1 van de dingen die dochter wel zonder morren eet, dus tja, dat staat dan toch 1x per week op het menu met gewoon gekookte groente erbij. Niet zo spannend, maar prima hoor.
Gekookte aardappelen eten wij toch gemiddeld 4 dagen per week. Jus appelmoes of mayo er bij dan overleven wij het wel.
Eet je dan ook droge rijst? Of kale pasta? Droog brood? Couscous met niks erdoor Pizzabodem Lege wrap tortilla Eerlijk gezegd vind ik een kale aardappel dan beter smaken.
En dan verschilt het ook nog per patiënt hoe het ervaren wordt. Wij hebben 1 man, sommige willen echt niet bij hem want botte boer type zeg maar. Ik vind hem juist fijn, weet wat ik aan hem heb, hij is goed duidelijk Oh en niet zulke koude vingers maar aangenaam warm
Ik snap je andere vergelijkingen, maar deze niet Eet je rijst en couscous altijd in saus oid? Ik eet dit juist altijd ‘droog’.
Ja ik heb de mazzel dat ik een vast contract heb inmiddels dus die zorgen niet heb. Maar ja het is echt vreselijk en ook van verlof vervanging naar verlof vervanging dat mensen gaan. Wat dat betreft heeft niemand echt door dat er ook daar steeds meer specialisten zich om laten scholen juist om zekerheid te krijgen.
Aardappeltje met zelfgemaakte kruidenboter er overheen gesmolten... En het ligt ook heel erg aan wat voor type aardappelen je hebt. Ik heb altijd vastkokers, die kruimige droge dingen komen er hier niet in.
Niet perse saus. Maar altijd met van alles erdoor. Rijst vaak met "prutje" (gehakt met groenten roerbakken. En dan de rijst even meebakken.) Of met boeuf bourginon. Ik zou de rijst dan ook los kunnen serveren, maar dan meng ik t op mijn bord wel. Droge rijst smaakt toch nergens naar? Wat eet je daar dan bij? Couscous eet ik altijd als salade.
Je trekt het nou uit z’n verband. Ik geef aan dat gekookte aardappelen niet te vreten zijn(mijn mening), alleen met jus, dan zegt een ander dat dat overdreven is. Ik vraag daarop of ze dan gewoon droge gekookte aardappel eet. Ik kan mij er niks bij voorstellen dat je kan genieten van een droge gekookte aardappel nl.
Zowel rijst als couscous eet ik als bijgerecht. Dus dat kan met vlees(vervanger)/groenten in saus zijn, maar soms ook gerust zonder saus en “droge” groenten/vlees er dus bij. Ik ben het niet met je eens dat het nergens naar smaakt , gekookte rijst (voor de variatie gekookt met bijv wat kurkuma of gember en/of knoflook) is heerlijk juist. Ik vind zo’n gemixt prakje juist niks, haha
chutney maar inderdaad hier ook altijd met een mix van groenten. Ik serveer het wel altijd apart omdat de jongste vaak loopt te miepen over wat er door zit.
Ik wel hoor. Ik eet ze gerust zonder jus of saus, vind dat heerlijk maar zoals ik al schreef eerder, dan moeten het niet van die droge kruimige dingen zijn maar echt goede vastkokers. én dan heb ik er één a twee kleinen op mijn bord en de rest is groente/salade.