Of een hele kleine pan? Hoeveel beslag maak jij? Ik (lees: mijn zoon) gebruik normaal 1 pakje koopmans originele. Is 400 g geloof ik? En daar dan eieren en melk bij natuurlijk. Ik heb ze nooit geteld eerlijk gezegd, maar 't zijn er zeker geen 60. Per pannenkoek 1 soeplepel beslag.
Op de oudste na eten wij ook wel flink. Maar als er iemand 16 pannenkoeken zou eten, dan zouden ze eerst een goedgevulde maaltijdsoep krijgen voor de grootste honger.
Ik maak vaak ook extra idd, voor de volgende dag. Wij eten ze trouwens alleen als ontbijt, vooral mijn man vindt pannenkoeken echt geen avondeten en kan hem daarin geen ongelijk geven.
Wij eten in de zomer veel salades met iets van vis erbij, koude pastasalades etc. Of iets van groenten met kleine krieltjes. Geen zware gerechten zoals stamppotten of iets dergelijks.
Serieus... 20 in halfuur, ik kook op gas maar dat red ik niet hoor... Ik ben echt wel een dik uur bezig alles bij elkaar en dan bak ik in 2 psnnen tegelijk.
Deze is zoooooo lekker: https://www.boodschappen.nl/recept/garnalensalade-met-krieltjes-en-komkommer/
Volgens mij schrijf je brik (een verbastering van het Turkse börek) maar pin me er niet op vast hoor. Ken je de tajine ook? (Is iets heel anders dan de Marokkaanse) En ook lablabi, maar dat is echt iets voor in de winter.
Oh klinkt heel logisch inderdaad van de börek. De tunesische tagine ken ik niet. Is die heel anders dan de Marokkaanse? Ik weet wel dat marokkaanse couscous en tunesische couscous heel anders zijn.
Ja klopt, is meer zoals een quiche (maar dan zonder deeg). Zie plaatje, is trouwens niet van mij maar van Google hoor Couscous is idd ook heel anders ja.