De stamppot heel simpel, gekookte aardappelen en rucola erin, ik doe er ook nog tomaatjes door op het laatst. Op tafel staat nog kaas en pijnboompitten voor de liefhebber (maar dat lust hier niet iedereen, dus dat doe ik er niet door). Ongemarineerde speklapjes in reepjes snijden van ongeveer 2-3 cm snijden, dan bakken tot ze goed zijn, ketjap eroverheen, even laten inkoken en daarna water erbij zodat je een sausje krijgt en dan op een lage pit laten staan zodat de marinade lekker intrekt.
Gisteren: opperdoezer rondjes opgebakken met spekjes/ui/champignons. Kids aten er worteltjes en gebraden kip bij. Was zo lekker. Vandaag: tagliatelle met broccoli/kipfilet roomsaus
Tomatensaus met gehaktballetjes uit de slowcooker, daarbij spaghetti, een salade en wat stokbrood. Favorietje van de kinderen
Wij doen vandaag lekker simpel, want man heeft bbq van het werk. Ik trek een blik tomatensoep open ( mijn quilty pleasure haha) en ik maak tosti van vers gebakken brood.
Seizoen is gewoon begonnen hoor Loopt van juli tm april: https://www.mosselen.nl/nl/mosselinfo/seizoen/
Verspakket van de Jumbo: Mediterraanse orzo. Gisteren al gemaakt, dus ik eet samen met de kinderen de rest op. Man heeft een vakantieborrel/bbq.