Wij aten slata mechouia uit de vriezer met stokbrood en gebarbecuede vis, die mijn man bij een restaurant heeft laten barbecueën. En heb als vrijdagavond-toetje appelmoescake gemaakt. Je moet toch wat met appelmoes van 15 kg appels. Met apart botercrème erbij voor de liefhebbers, want dat lust niet iedereen hier.
Pasta met restjes pizzasaus als pastasaus en daar gaat dan nog rundergehakt, aubergine en wortel doorheen
Goede vraag en tegelijk een dilemma. Na een week tegenvallend restauranteten op vakantie wil ik uitgebreid zelf koken, jumbo komt straks bezorgen. Heb alleen geen vlees want slager is dicht. En de vaatwasser is kapot gegaan vlak voor de vakantie dus man ziet het liefst geen afwas, maar weer een restaurant is echt geen optie. Heel misschien grieks bestellen en anders ga ik toch een pan Tsjechische aardappelsoep maken want die was daar niet te vreten in het ene restaurant waar het nog wel op de kaart stond...
Aardappeltjes uit de oven , voor mij en vriend witlof en voor de kinderen sperziebonen en een slavink