Ik ga dit eens proberen. Ben eigenlijk niet zo'n fan van satésaus, maar wellicht komt dat doordat ik alleen maar die uit bakjes heb geproefd. Maar dan wel met eigengemaakte ketchup/ketjap/pindakaas dus ben benieuwd...
Ik ben dan ook benieuwd! Met proeven moet ik me vaak echt even inhouden. Dat heb ik met die kant en klare helemaal niet
Precies, sommige satésaus van de snackbar is weg te krijgen maar uit die potjes/zakjes/ bakjes Al moet ik zeggen dat van de.kant en klaren de kleine bakjes van verstegen nog wel weg te krijgen is. Ik ga toch jou recept een keer proberen. Man is gek op satésaus dus ben benieuwd
Heb m ook maar gekocht, maar vind het wel een nadeel dat er het meest suiker in zit en nog wat toevoegingen. Vast minder dan een kuipje pindasaus, maar nog niet zo natuurlijk hoe ik hem zou willen. We gaan zo eten en volgens mij is dit mijn beste zelfgemaakte pindasaus ooit, dus ben benieuwd. Iedereen bedankt voor alle tips!!
Dan is er maar 1 optie: ook de ketjap zelf maken Maar zonder gekheid, ik vind dat extra zoete, stroperige het juist tot de lekkerste ketjap maken. En dat is dan niet zo gezond, maar we drinken ook niet van de fles, maar gebruiken het als smaakmaker in sauzen en marinades. Dus dat ongezonde valt dan uiteindelijk best mee. Eet smakelijk!
Je hebt ook helemaal gelijk hoor, maar op de één of andere manier vind ik suiker niet in het avondeten horen Maar de saus viel vanavond wel in de smaak!