Wat eten we vandaag ? deel 19

Discussion in 'De lounge' started by Anna009, Jul 5, 2023.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Magnolia29

    Magnolia29 VIP lid

    Nov 30, 2015
    11,454
    23,123
    113
    Female
    Sperziebonen, rijst, kip uit de oven en saté saus voor de liefhebbers.
     
    Chillin likes this.
  2. LadyKikker

    LadyKikker Fanatiek lid

    Feb 12, 2012
    4,269
    1,901
    113
    Female
    Lasagne, maar dan uit een pan.
     
  3. Spectre

    Spectre VIP lid

    Nov 5, 2015
    20,062
    18,858
    113
    Female
    Tomatensoep met stokbrood en smeersels
     
  4. Chillin

    Chillin VIP lid

    Mar 22, 2007
    68,792
    905
    113
    Zorgprofessional.
    Belgische grens.
    Brocolli, krieltjes en kipburger
     
  5. tuc

    tuc Niet meer actief

    Hutspot met gehaktballen uit de slowcooker.....zo'n zin in!
     
  6. dreames

    dreames VIP lid

    Dec 9, 2007
    7,824
    4,057
    113
    Pannekoeken op de terugweg van Sinterland.
     
  7. Nina Sanders

    Nina Sanders VIP lid

    Aug 1, 2016
    38,191
    45,331
    113
    Ohhh heerlijk
     
  8. Spectre

    Spectre VIP lid

    Nov 5, 2015
    20,062
    18,858
    113
    Female
    Het is toch pizza geworden:o: er was nog onverwachts bezoek uit Zwitserland. De tomatensoep staat voor vandaag op het menu haha.
     
  9. Mammavantwee

    Mammavantwee Niet meer actief

    Broccoli, met aardappels, kaassaus en een stuk vlees!
     
  10. Nina Sanders

    Nina Sanders VIP lid

    Aug 1, 2016
    38,191
    45,331
    113
    Haha ook heerlijk ;)
     
  11. MamaSofie1

    MamaSofie1 Fanatiek lid

    Jun 18, 2023
    2,449
    1,326
    113
    Female
    Hamburgers met spek rond, boontjes en aardapelen
     
  12. Basilicum

    Basilicum Fanatiek lid

    Nov 9, 2022
    3,326
    3,320
    113
    Female
    Gisteren voor onszelf aardappel kroketjes, geroosterde broccoli en slavinken. Voor dochter maar een grote pan pasta met tomatensaus gemaakt, want die heeft sinds deze week besloten dat ze niets anders meer eet dan pasta of soep :o:. Tot op heden duurden die periodes altijd maar een paar weken, dus ben benieuwd!
     
  13. Cobon

    Cobon Niet meer actief

    Stamppot zuurkool met (veeeeeel) gebakken uien, kerrie, cashewnoten en vegan gehakt.

    Hutspot voor de zuurkool haters.
     
    zegenwens and citroenrasp like this.
  14. pareltje2212

    pareltje2212 Fanatiek lid

    May 17, 2007
    1,551
    301
    83
    Female
    huismoeder
    Leusden
    Lasagne.
     
  15. citroenrasp

    citroenrasp VIP lid

    Mar 12, 2017
    16,652
    22,095
    113
    Haha :roflmao:
    Ik fermenteer best veel, niet alleen kool hoor, en mijn man noemt dat steevast "dat zoute spul" :rolleyes: Vooralsnog lukt het me wel om dat in bv maaltijdsalades e.d te "verstoppen". Maar echt zo puur eet hij dat echt niet, en de kinderen evenmin.
     
  16. Cobon

    Cobon Niet meer actief

    Ja ik wil nog steeds eens die watermeloen schil proberen, ben ik zo benieuwd naar sinds je dat zei! Haha "dat zoute spul" :roflmao: heerlijk
     
    citroenrasp likes this.
  17. citroenrasp

    citroenrasp VIP lid

    Mar 12, 2017
    16,652
    22,095
    113
    Echt heel bijzonder/apart smaakt het hoor, het lijkt een beetje op courgette. 't Is meer dat ik het gewoon zo zonde vind om weg te gooien, en in de zomer is er niet zoveel om te fermenteren. (Al kwam ik er laatst achter dat je druivenbladeren kennelijk ook kan fermenteren. Dat ga ik hopelijk komende zomer uitproberen... Waarom kom ik altijd te laat achter dat soort dingen? o_O)

    Je kan er trouwens ook pickles van maken, dus met suiker/azijn, beetje zoals augurken. Maar dat hoeven ze hier al helemaal niet. En volgens mij is fermenteren wat gezonder. Ik eet het iig nog steeds iedere dag, heerlijk :D
     
  18. zegenwens

    zegenwens VIP lid

    Sep 28, 2021
    5,040
    5,010
    113
    Female
    Haha, nou ik had het wel geweten! Ik ben juist een hutspot hater :roflmao:
     
    Cobon likes this.
  19. Cobon

    Cobon Niet meer actief

    Haha ja ik ben ook niet gek op hutspot. Vind het heel soms lekker met veel tijm en laurier en een berg jus. Maar doe mij maar zuurkool ♥️
     
  20. Chillin

    Chillin VIP lid

    Mar 22, 2007
    68,792
    905
    113
    Zorgprofessional.
    Belgische grens.
    Gado gado van Hellofresh
     

Share This Page