We gaan traditioneel fonduen met mijn familie (in bouillon, niet in olie) en daarna vieren we pakjesavond
Schelvis uit de oven met krokante spekjes en venkel. Morgen dagje naar vlooienmarkt, dan eet ik daar of onderweg.
Zoete aardappelfriet met cheddar uit de oven. Daarover heen een mexicaans gehaktprutje, tomatensalsa en creme fraische.
Nog nooit gegeten dus moet nog afwachten of het lekker is maar een ovenplaat van de slager die 15 minuten de oven in moet met erop mixed grill. Daarnaast heb ik een salade gemaakt en gegrilde groente en wat stokbrood met smeersels en als dessert een sinterklaastaartje. Morgen staat er shoarma op het menu.
Mijn ouders blijven eten vandaag. Ik heb net een tjokvolle slowcooker met gehaktballetjes in tomatensaus aangezet. Daarbij eten we spaghetti, geraspte kaas en vers basillicum. Ook heb ik er vers stokbrood en kruidenboter bij en ik twijfel of ik er nog een salade bij zal maken.
Spaghetti met verse tomatensaus (nouja, roma waterbommen uit de supermarkt ) met vegan room en gehakt, en iets van gegrilde groenten ernaast.
Wij gaan vandaag naar huis na een weekendje Texel, en zullen onderweg wat eten bij de Mac Geen weekendtoetje dus, tenzij we een McFlurry mee tellen