Mijn oma bakte altijd voor heel de fam. Abrikozen in hetzelfde beslag als een appelbeignet maar ook met ananas en ook champignons (en die dan dippen in een sausje van mayo met ketchup) geen idee hoe ze daar aan kwam maar het was altijd erg lekker.
Ik heb van 11 tot 1630 staan bakken. Veel familie, vrienden en buren zijn langs geweest. Erg gezellige dag! Heb 6 kg bloem weg gebakken. Staat gelijk aan 12 pakken volgens mij
Die gefrituurde champignons zijn ook lekker in een warm kerriesausje. Ideaal voor alle overgebleven champignons.
Ja, elk jaar sta ik te bakken op oudjaarsdag! Echt een 'zen' klusje elk jaar, lekker buiten onder een zeiltje ongeveer 80 bollen en een paar beignets staan te bakken vandaag. Ik bak ook voor familie, een vriendin en de buren krijgen ook altijd een bordje warme verse bollen. Einde van de middag nog een bezorgrondje gedaan voor degene die ze niet zelf kunnen komen ophalen.
Is 6 pp, over 2 dagen. Is niet zo gek toch? Ik vind 1 pp weinig. Daarvoor zou ik ook niet gaan bakken.
Ik bak niets zelf. Jaren gedaan maar daarvoor eten we te weinig oliebollen. Ik ben wel zo'n gek diecom 8 uur al in de auto zit om 20 minuten te rijden voor de beste oliebollen Maar heb 11 oliebollen gehaald en nu nog 5 over. Appelflappen of beignets lusten we alle 5 niet.
Gisteren 3 pakken gebakken. Er is nog genoeg over dus vandaag worden daar denk ik wentelteefjes van gebakken.
Hier ook hoor. Denk dat het er hier 45 zijn geworden. Maar vind het inderdaad geen raar aantal met z'n 7en. Ze zijn (hier iig) ook een slag kleiner dan zo'n bol van de kraam.
Wees gerust, wij zitten nog ver boven t gemiddelde hier... Gezin van 6, 6 pakken gebakken (dus zon 150) Ze eten hier graag 2 dagen vrijwel alleen maar oliebollen.. en de rest gaat lekker in de vriezer..