Tuurlijk! Ik gebruik deze: https://www.ah.nl/allerhande/recept/R-R534884/maisstamppot-met-gegrilde-filetlapjes Maar dan laat ik die filetlapjes en paprika weg. En ik gooi altijd een bekertje crème fraîche door de puree om hem wat smeuïger te maken. Het liefstook nog wat roomboter, maar dat doe ik alleen als ik niet zo op mijn gezondheid let
Dit schuift door naar morgen… Mijn oudste dochter, die al een jaar in Amerika woont als au pair, stond vanmorgen om 10 uur onverwachts met een grote koffer op de stoep Ze moet haar visum in Amsterdam bij de ambassade verlengen, en wilde oms verrassen. Dus nou ben ik helemaal van de leg, dus eten we vanavond allemaal wat makkelijks en anders. En we rijden zo ook even langs mijn ouders om ze te verrassen, dus heb ik ook weinig tijd om te koken.
Boerenkool met rookworst en spekjes! Perfect winterse kost voor een winterse dag met sneeuw, hagel en ijs.
Gisteren hollandse pot: aardappelen, bietjes en gehaktballen/worstjes Vandaag de kids nog hetzelfde als gisteren en wij eten turks brood met ijsbergsla en shoarma. En dat lustten onze 3 miepertjes niet dus dan maar zo