Vanmiddag samen met man Surinaams geluncht in de stad, bara kerrie (mijn favoriet haha) Dochter is logeren, zoon heeft een kinderfeestje gehad dus nu vanavond een makkelijke maaltijd; broodje omelet met erbij rauwkost salade.
Ik had nog pasta bolognese op de planning, want dat vindt oudste dochter ook zo lekker. Maar door andere plannen is dat niet meer door gegaan. Dochter net naar Schiphol gebracht, dus dat eten we dan zonder haar. Heb gisteren wel al het snijwerk al gedaan. Dus hoef ik zo alleen nog alles in de slowcooker te mikken. Weekendtoetje: Kokos cupcakes met kardemom room, geroosterde kokosflakes en tropisch fruit
Denk dat ik vandaag voor de kofta van knorr ga. Of ik ga tomatensoep maken. Gister hadden we broodjes kroket uit de airfryer.
Sundayroast: spruitjes-pastinaak salade, aardappelkroketjes , aardappelpuree, boontjes, 2 mooie stukken rosbief, gravy, Yorkshire puddings en een pepersaus
Wel voor de cupcakes (zie foto’s) Maar ipv kardemom botercrème ga ik dat met slagroom doen (botercreme vind ik te zwaar voor een dessert). En dan doe ik gewoon wat gemalen kardemom door de slagroom, samen met wat suiker opkloppen. En de kokosvlokken rooster ik een paar minuten (ca. 5 tot 10 min op 200 graden). Als ze een beetje gebruind zijn, zijn ze klaar.