Ikgebruik altijd het recept van 24 kitchen, mislukt niet, gebruik idd ook wat custard poeder door de appels. Wij doen er geen noten en rozijnen door oid, alleen appel en kaneel.
De tweede appeltaart was goed gelukt, bedankt voor alle tips! Iets langer in de oven, grotere blokjes appel, dun laagje paneermeel op de bodem en wat custard door de appels en hij was perfect! Als eerste op van alle taart
Hier toevallig ook een appeltaart in de oven staan. Ben dit keer voor het recept van Rutger gegaan met een laagje spijs op de bodem en ook custard door de appels heen. Ben benieuwd, zal later vandaag een foto plaatsen.
Oeh lekker! Rutger’s recepten zijn altijd goed! Ik maak vaak mijn eigen spijs, zodat ik ook kan variëren met noten. Hazelnootspijs in een appeltaart lijkt mij dan bv ook echt heerlijk, dus ik denk dat ik binnenkort ook eens een appeltaart ga maken
Ja lekker, ik had ook nog spijs in de vriezer liggen dus dat gebruikt. Wel gewoon van amandelmeel, maar stuk lekkerder dan uit een pakje. Met hazelnoten kan ik ook wel eens proberen. Vermaal je dan hele hazelnoten tot meel/poeder?
Jongste heeft vandaag een appeltaart wentelteefjes ovenschotel gemaakt, eigenlijk gewoon een soort broodpudding. Ik had dit nog nooit gegeten, maar het was erg lekker.
Vandaag een appeltaart gebakken... Tijdens het maken kwam ik er achter dat ik geen custard meer had. Toen toch maar wat paneermeel op de bodem gestrooid. En nu hopen dat hij niet te nat is.
O lekker appeltaart, ga ik dit weekend ook bakken. Ik had afgelopen weekend de miso-karamelcupcakes uit de allerhande gemaakt. Bespaar je de moeite, ik vond er niets aan. Op zicht waren ze super gelukt, maar olie ipv boter en geen eieren, dan heb je geen cupcake m.i.
Bij mijn zoon is coeliakie vastgesteld dus ga me nu verdiepen in glutenvrije baksels. Als iemand leuke recepten heeft hoor ik het graag.
Ik maakte wel eens brownies van rijstmeel, even kijken of ik het recept kan terugvinden. Verder weet ik niet of je van noord Afrikaans eten houdt, maar je hebt best wel wat koekjes op basis van sorghum- of kikkererwtenmeel. En maizenakoekjes natuurlijk.
Een hele simpele, maar best lekkere Nutella cake, met maar 2 ingrediënten: * 4 eieren (L) * 240 g Nutella Optioneel: 1 tl vanille extract Verwarm de oven op 175°C en bekleed een springvorm (18 cm) met bakpapier en vet deze ook in. Klop de eieren goed op toch ze bleek en in volume verdrievoudigd zijn. Verwarmd de Nutella au bain marie of voorzichtig in de magnetron, zodat het net wat vloeibaarder is. Spatel de eieren in 3x door de Nutella. Giet het beslag in de springvorm en bak ca. 20 minuten in de oven. De cake is gaar als een prikker er bij a droog uit komt. De cake staat nu heel bol, maar zakt flink in als hij uit de oven is. Dit hoort zo. Laat afkoelen en serveer.