Het grote bak topic

Discussie in 'De lounge' gestart door Mamafiets, 14 jan 2024.

  1. Adje

    Adje VIP lid

    21 aug 2015
    16.270
    25.739
    113
    Jeetje, wat zonde… Volgens mij hebben zij wel een goede klantenservice, dus ik denk dat het wel gied gaat komen. Maar balen is het wel.
     
  2. Adje

    Adje VIP lid

    21 aug 2015
    16.270
    25.739
    113
    Ik heb vanmorgen een pavlova gemaakt. Hij is al redelijk ingestort aan de zijkanten. Dat krijg ik ervan als ik ga multitasken :roflmao:. Ik besloot tegelijkertijd dat ik met de eidooiers wel roomijs kon maken. Dus volgens mij heb ik de meringue te lang geklopt.
    Maar goed. Straks een flinke dot mascarponeroom en fruit erop en niemand die daar last van gaat hebben :D
     
    Zuul, Paardenbloem, NiVa0230 en 1 andere persoon vinden dit leuk.
  3. ZsaZsa

    ZsaZsa Fanatiek lid

    10 mei 2019
    2.002
    1.834
    113
    Vrouw
    Het is zeker balen de bonbons hebben ook nog flink oefening nodig.
     

    Bijgevoegde bestanden:

    Fruity90 vindt dit leuk.
  4. owly

    owly VIP lid

    19 aug 2013
    22.321
    10.286
    113
    Jemig dat is naar!
     
  5. Fruity90

    Fruity90 Fanatiek lid

    16 jan 2022
    2.889
    4.160
    113
    Vrouw
    Sligro als je iemand kent met een pasje, dat is wel weer meteen per kilo.

    Hier ook een bonbon weekend. Vulling is mandarijn en hazelnootpraliné
    20240317_170128.jpg
     
    Zuul, toch3 en Paardenbloem vinden dit leuk.
  6. Adje

    Adje VIP lid

    21 aug 2015
    16.270
    25.739
    113
    Nou, die zien er anders hartstikke goed uit hoor!
     
  7. Adje

    Adje VIP lid

    21 aug 2015
    16.270
    25.739
    113
    Ik heb dus een emmer van een kilo van baktotaal. Geen fysieke winkel, maar die emmer gaat eeuwen mee :roflmao:
    Heb hem vandaag toevallig gebruikt om roomijs te maken.
     
  8. Paardenbloem

    Paardenbloem Bekend lid

    31 mei 2022
    765
    1.251
    93
    Vrouw
    Leuk zeg, bonbons maken lijkt me ook superleuk om eens te proberen!

    Hier vandaag de zesde verjaardag van de middelste gevierd. Ze was erg blij met de taart:)
    IMG_2651.jpeg
     
    pareltje2212, NiVa0230, Zxcvb en 5 anderen vinden dit leuk.
  9. artie

    artie Fanatiek lid

    27 sep 2021
    3.571
    3.904
    113
    Vrouw
    Omdat hier wel wat mensen met kennis van zaken zijn. Man had het net over yoghurt in schijven, iemand die dat kent?
    Hij zou dat ooit in Griekenland gegeten hebben met honing.
     
  10. Adje

    Adje VIP lid

    21 aug 2015
    16.270
    25.739
    113
    Heel mooi!
    Heb jij ook die bakvorm van wilton daarvoor? Heb hem voor mijn kinderen al een paar keer gebruikt. Zo leuk!
     
  11. Adje

    Adje VIP lid

    21 aug 2015
    16.270
    25.739
    113
    Je ziet de barsten, maar hij was wel heerlijk :D
    IMG_8439.jpeg
     
    Neuzeke, Suzy85, Zuul en 5 anderen vinden dit leuk.
  12. owly

    owly VIP lid

    19 aug 2013
    22.321
    10.286
    113
    Gefeliciteerd! Wat een mooie taart!!

    Heb je een recept?
     
  13. Paardenbloem

    Paardenbloem Bekend lid

    31 mei 2022
    765
    1.251
    93
    Vrouw
    Ja inderdaad! Was hier de eerste keer maar iedereen is enthousiast :)
     
    Adje vindt dit leuk.
  14. owly

    owly VIP lid

    19 aug 2013
    22.321
    10.286
    113
    Ik zou hem eten!! :D
     
    Adje vindt dit leuk.
  15. Olifantje1991

    Olifantje1991 VIP lid

    9 jan 2013
    9.521
    3.739
    113
    Leuk! Hier komt hij binnenkort ook weer tevoorschijn voor de jongste.
    En gefeliciteerd nog ;)
     
    Paardenbloem vindt dit leuk.
  16. Espoir

    Espoir Fanatiek lid

    28 feb 2013
    1.671
    768
    113
    Wat gaaf zeg!

    waar mee heb je hem opgespoten? Botercreme?
     
    Paardenbloem vindt dit leuk.
  17. Vogelinnetje

    Vogelinnetje VIP lid

    3 nov 2009
    7.182
    6.580
    113
    Ja, doe je er echt lang mee? Ik heb om een of andere reden het idee dat ik per recept direct 100 g of zo moet hebben, maar idd de hoeveelheden zijn klein. Maar het blijft lang goed, misschien dan maar gewoon een keer in het groot bestellen.
     
  18. Zxcvb

    Zxcvb VIP lid

    13 dec 2019
    13.040
    14.719
    113
    Vrouw
    Wat een heerlijke en mooie dingen weer dames!:thumup:

    Vrijdag was onze oudste zoon jarig. Dat vierde hij s avonds met zijn vrienden. Of ik voor wat lekkers wilde zorgen. Tuurlijk!:D
    Ik heb toen boterkoek en appelcake gebakken. Daar heb ik geen foto van gemaakt.
    En aardbeienkwarktaart als lepel gebak:
    IMG_20240316_152722.jpg

    IMG_20240316_152749.jpg
    Op zaterdag weer nieuwe kwarktaartjes gemaakt voor de visite van zaterdag en zondag.
    En ook nog een monchoutaart met lemon curd en bokkenpootjes.
    IMG_20240316_183847.jpg
    Alles is inmiddels op....
     
    Zuul, liefkleintje, NiVa0230 en 1 andere persoon vinden dit leuk.
  19. Paardenbloem

    Paardenbloem Bekend lid

    31 mei 2022
    765
    1.251
    93
    Vrouw
    Ziet er heel lekker uit!
    Is die monchoutaart volgens recept van Brenda Kookt? Die zag ik bij haar ook voorbij komen volgens mij.
     
  20. Paardenbloem

    Paardenbloem Bekend lid

    31 mei 2022
    765
    1.251
    93
    Vrouw
    Dankje!
    Nee, mijn dochtertje houdt niet van botercreme en gewone slagroom leek me niet zo handig.
    Ik heb het met enchanted cream gedaan, maar dan i.p.v. water en melk toevoegen aan de mix heb ik slagroom toegevoegd. Je krijgt dan vrij stevige, mooie witte crème met voornamelijk slagroomsmaak.
    Die tip kreeg ik via een Facebook bakgroep :)
     
    toch3 vindt dit leuk.

Deel Deze Pagina