Jeetje, wat zonde… Volgens mij hebben zij wel een goede klantenservice, dus ik denk dat het wel gied gaat komen. Maar balen is het wel.
Ik heb vanmorgen een pavlova gemaakt. Hij is al redelijk ingestort aan de zijkanten. Dat krijg ik ervan als ik ga multitasken . Ik besloot tegelijkertijd dat ik met de eidooiers wel roomijs kon maken. Dus volgens mij heb ik de meringue te lang geklopt. Maar goed. Straks een flinke dot mascarponeroom en fruit erop en niemand die daar last van gaat hebben
Sligro als je iemand kent met een pasje, dat is wel weer meteen per kilo. Hier ook een bonbon weekend. Vulling is mandarijn en hazelnootpraliné
Ik heb dus een emmer van een kilo van baktotaal. Geen fysieke winkel, maar die emmer gaat eeuwen mee Heb hem vandaag toevallig gebruikt om roomijs te maken.
Leuk zeg, bonbons maken lijkt me ook superleuk om eens te proberen! Hier vandaag de zesde verjaardag van de middelste gevierd. Ze was erg blij met de taart
Omdat hier wel wat mensen met kennis van zaken zijn. Man had het net over yoghurt in schijven, iemand die dat kent? Hij zou dat ooit in Griekenland gegeten hebben met honing.
Heel mooi! Heb jij ook die bakvorm van wilton daarvoor? Heb hem voor mijn kinderen al een paar keer gebruikt. Zo leuk!
Ja, doe je er echt lang mee? Ik heb om een of andere reden het idee dat ik per recept direct 100 g of zo moet hebben, maar idd de hoeveelheden zijn klein. Maar het blijft lang goed, misschien dan maar gewoon een keer in het groot bestellen.
Wat een heerlijke en mooie dingen weer dames! Vrijdag was onze oudste zoon jarig. Dat vierde hij s avonds met zijn vrienden. Of ik voor wat lekkers wilde zorgen. Tuurlijk! Ik heb toen boterkoek en appelcake gebakken. Daar heb ik geen foto van gemaakt. En aardbeienkwarktaart als lepel gebak: Op zaterdag weer nieuwe kwarktaartjes gemaakt voor de visite van zaterdag en zondag. En ook nog een monchoutaart met lemon curd en bokkenpootjes. Alles is inmiddels op....
Ziet er heel lekker uit! Is die monchoutaart volgens recept van Brenda Kookt? Die zag ik bij haar ook voorbij komen volgens mij.
Dankje! Nee, mijn dochtertje houdt niet van botercreme en gewone slagroom leek me niet zo handig. Ik heb het met enchanted cream gedaan, maar dan i.p.v. water en melk toevoegen aan de mix heb ik slagroom toegevoegd. Je krijgt dan vrij stevige, mooie witte crème met voornamelijk slagroomsmaak. Die tip kreeg ik via een Facebook bakgroep