Gisteren at ik op een Eritreese familiebijeenkomst: Injera met allerlei vegetarische vulling om met de injera te eten. Het was met linzen in saus, bonen, maïs, kikkererwten, aardappel ed allemaal in een saus. Vanavond eet ik in het vliegtuig, hoogst waarschijnlijk weer de chicken. En op het vliegveld hoop ik ook nog iets lekkers te scoren, maar dat zie ik daar wel.
L3ades (linzenstoof) van een paar dagen geleden met zelfgebakken brood voor man en kinderen. Ik eet de linzen met rijst en snijbiet met een kop bottenbouillon. En man bakt er nog brik bij.
De jongste eet bij oma, de oudste eet kip met aardappels en spinazie. Man en ik eten een zoete aardappel salade met feta en rucola.
Man kookt, want ik heb een dubbele jetlag en hij maakt macaroni. Ik eet een maaltijdsalade, want wil weer even gezond eten.
Ik dacht tartaar met grill-groenten en aardappel gratin. Maar man kookt dus kan ook ineens wat anders zijn haha. Ik zal het zo zien wanneer ik thuis ben.