Ik weet niet of er glutenvrije biscuitjes zijn? Ik heb deze https://www.arla.nl/recepten/lactosevrije-bosbessenkwarktaart/ pas gemaakt, echt heel lekker (wel de kwarklaag verdubbeld en nog extra bosvruchten erdoor voor wat extra bite).
Oh die wilde ik ook nog zeggen, ik maak de millionaire's nu regelmatig met kokosmelk en vind dat ook lekker. Maar misschien ben ik ook gewoon niet zo'n fijnproever
Ik post niet zo veel, maar hier wil ik toch wel op reageren. Ik bak ook altijd zelf met verjaardagen e.d. omdat ikzelf glutenvrij eet en dochter melk+ei vrij. En de nodige gasten hebben hun eigen intolleranties .. Het zit in de familie helaas, aan beide kanten. Ik ben zelf erg fan van de kokosyoghurt van de Lidl. Die is wat steviger en daardoor een goed alternatief voor kwark. Voor melen is het wat lastiger, aangezien je zoveel alternatieven hebt, die allemaal hun eigen smaak/structuur kenmerken hebben. Ik raad je aan om even bij Marike te kijken, die heeft glutenvrije recepten met vaak een (goed getest) vegan/melkvrij alternatief. https://marikebol.com/
Dit was mijn probeersel van dit weekend, in mijn nieuwe Nordic Ware Charlotte vorm en Dinara Kasko siliconen vorm. Red velvet cake met een laagje aardbeienspread en daarbovenop witte chocolade bavarois, afgewerkt met roze slagroom. Best goed gelukt vond ik! Ik was afgelopen woensdag jarig en heb de roze KitchenAid gekregen van mijn man, wat een fantastisch ding
Boerenjongens cake. Ik heb volgens mij wel last van “muizen” ik ging even naar de wc en toen ik terug kwam miste ik een stuk…..