geïnspireerd door het bezuinigen topic; Restjes.. De jongens eten rosti met kaas, vissticks en loempia's en wortels. Ik eet wortels met geitenkaas uit de oven en zoete aardappelfrietjes. Man is op zakenreis
Zit je toevallig op fb en ben je lid van ‘Slowcooker recepten’? Aanrader, daar worden heel veel lekkere recepten gedeeld waaronder die van mij. hierbij: INGREDIËNTEN: - 500 gram kipfilet, in stukken gesneden - 2 rode uien, in halve ringen gesneden - 4 tenen knoflook, geperst - 250 gram gewassen verse spinazie - 125 gram gesneden kastanje champignons - 125 gram kleine cherrytomaten, heel - flinke hand vol diepvries tuinerwten - 1 potje zongedroogde tomaten, uitgelekt erbij - 1 potje rode pesto - half potje kappertjes - 2 eetlepels groene olijven in plakjes gesneden - 250 ml (light) kookroom - 125 ml kippenbouillon - scheutje citroensap - peper en zout naar smaak - Italiaanse kruiden naar smaak. Doe onderop in de slowcooker alle natte ingrediënten en roer even door elkaar. Doe hierboven de spinazie en alle andere ingrediënten en roer goed door elkaar tot het een geheel is. De pesto en zongedroogde tomaatjes moeten goed verdeeld zijn. ‼️mocht de saus tussendoor te dun zijn, dan maak ik een papje van maizena en water en voeg ik deze al roerende toe‼️ Zet de slowcooker op 5 uur low. Even doorroeren alvorens je serveert. Ik kook de pasta los! Serveer met verse rucola en geraspte Parmazaanse kaas
Ik eet witlof met ham en kaas, voor de jongens kies ik straks iets makkelijks in de winkel. Mijn man komt vandaag laat terug van een zakenreis dus zal op het vliegveld eten
Gisteren quiche prei/ spekjes met salade. Vandaag de rest van de quiche moet alleen denken wat we erbij doen.
Gisteren grote pan pastasaus gemaakt, spaghettini bij gekookt. Vandaag denk ik witte bonen in tomatensaus, aardappel en schnitzel