Dames, Jullie zijn creatief met makkelijke recepten, en ik ben op zoek naar wat recepten voor makkelijke snelle maaltijden, met weinig ingrediënten, ik heb bijv. Gehakt, pasta en pastasaus Soep en afbakbroodjes Ragout met bladerdeegbakjes. kip, kerriesaus, rijst, paprika Het gaat om dingen die ik mee kan nemen vanuit nederland om tijdens/na het skiën een snelle maaltijd te maken, voor lunch en avond eten. We zitten op een afgelegen locatie met ontbijt, maar geen supermarkt in de buurt.
Heb je een oven? Een pizza van wraps met crème fraiche, kipflakes (doner), mozzarella, tomaat, komkommer en knoflook saus.
Boterham met kaas. Over welke keukenapparatuur beschik je (oven/vriezer/koelkast/magnetron/etc.)? Kun je daar wel eenmalig naar de supermarkt? Verder: Tuna melt tosti uit de pan Pannenkoeken met stroop Ik zou wel voor de goede maaltijden met calorieën gaan, anders loop je later in de week meer kans op blessures. Dus eerder een goed gevulde pasta dan wraps met sla.
Tosti's op voorhand maken en invriezen en dan daar in de pan gooien. Wokgroente, kipblokjes, rijst Macaroni kaas en ham Chili con carne met wraps
We hebben wel een oven. We gaan niet naar de supermarkt en moeten 6 x lunchen en dineren. we zullen vast wel een keer een pizza of broodje hamburger gaan eten aan de piste. Maar niet iedere dag.
Je kan geen enkele boodschappen doen? Voor hoeveel mensen moet je meenemen? Ik denk dan aan: - afbakbroodjes - wraps - spaghettisaus - spaghetti - broodjes - rookworst/ knakworstjes - zakje aardappelen - ui (gebakken aardappelen met ui en stukjes rookworst) - pannenkoeken mix - woksaus - rijst
Thuis een paar ovenschotels maken en daar in de oven doen: lasagne, stamppot, pasta. Je kunt ze ook kant en klaar uit een Nederlandse supermarkt meenemen. Is er ook niet een bakker of een kleine kruidenier?
Spekjes kun je ook overal doorheen gooien voor extra smaak. Paar zakken roerbakgroenten En blikken of zakken met soep als aanvulling. Want ragout in bladerdeeg vind ik een voorgerechtjes, zeker geen gezonde en vullende maaltijd na een dag actief zijn. En je moet dan ook denken aan kruiden, olie en dat soort basisingrediënten.
Hier een favorietje als het snel of makkelijk moet gaan: pasta met mascarponesaus 1 ui stoven, halve kilo gehakt erbij en fijn maken, laten bakken, 250gram mascarpone onder en een brik tomato frito. Alles onder elkaar en daar macaroni bij koken. Heerlijk!
Alvast bami saus, macaroni saus stampot e.d maken. Thuis invriezen. Koelbox mee met elementen en dan daar weer in vriezer stoppen. Ik neem alleen nestjes en macaroni ongekookt mee. Soep Omelet mix Noodles Knakworst. Dat zijn de dingen die wij eigenlijk altijd wel meenemen. Soms ook wraps. En dan vries ik de saus ook in.
Ik zie veel tips voor invriezen. In vakantiehuizen is de vriezerruimte vaak erg beperkt. Ik zou gaan voor macaroni, tosti met soep, broodje knakworst, noedels met kip en roerbakgroente, ovenschotel.
Pasta pesto. Spaghetti *saus van thuis meenemen. Tiktok pasta (feta en tomaat) Zo een zak van hak Chili San/con carne en dan zelf in burrito doen (of zelf thuis maken en meenemen). Hotdog Soep met broodjes Tosti Hamburger tussen broodje met ui (zoals op de kermis). Pannenkoek
* Chili con carne (evt vegetarisch maken) Uien, blikjes tomatenblokjes, bruine bonen/kidneybonen, zakje chili con carne mix. Evt. gehakt erdoor. Met rijst erbij. * grote turks afbakbrood omtoveren tot pizza o.i.d. Turks brood doormidden snijden. Je hebt nu 2 bodems. Insmeren met bijv. pizzasaus, of rode/groene pesto/ of potje bruschetta eroverheen smeren. Dan beleggen naar keus.
voor ons gezin, dus 2 volwassenen en 2 kinderen. we zijn er eerder geweest en er is alleen een winkel op 40 min. rijden, maar vorige keer wilde je echt niet door de sneeuw in het donker de berg af en weer op rijden. Dus we willen zo veel mogelijk meenemen. Invriezen gaat niet echt omdat we op zaterdag vertrekken in de ochtend, een hele nacht op een ferry zitten en daarna pas in de middag bij de accomodatie zijn. maar gewoon macaroni, noodles en soep zijn wel mee te nemen uit verpakkingen of vers.
ja ragout is meer als lunch gerecht, even wat warms. dat nemen we niet voor ons diner. kruiden potje en olie gaan sowieso mee.