En wemke gerechten heb je er dan al mee gemaakt ? Want als je kip met wokgroenten en dan bloemkoolrijst ipv rijst gebruikt snap ik dat het zal tegenvallen . Deze maak ik wel eens. Ik vind het heerlijk en de bloemkoolrijst is niet plat ofzo. De smaak is uiteraard anders want het is bloemkool https://www.leukerecepten.nl/recepten/bloemkoolrijst-met-spekjes/
Ja dat is dus iets wat ik bedoel Je hebt uw bloemkoolrijst eb dan los iets bij. Zo zou ik het niet eten. Deze is echr lekker https://www.leukerecepten.nl/recepten/bloemkoolrijst-met-spekjes/
Oh maar dat eet je dus echt door elkaar. En niet zoals op dat plaatje. Alle gerechten met rijst overigens. Ook jouw voorbeeld van wokgroenten en kip. Dat is ene deel wokken. Rijst koken en op t einde in de wokpan gooien. Edit: recept ziet er wel lekker uit. Maar daar zouik dus grotere stukken bloemkool in doen. Anders wordt het snel papperig.
Op deze manier vind ik bloemkoolrijst ook prima. Dan is het meer een salade dan een rijstgerecht. Sterker nog: ik denk dat ik hier met rijst juist niks aan zou vinden. Als je het beschouwt als vervanger voor rijst, is de naam wel misleidend ja. Voor mij slaat de naam rijst meer op de vorm dan op de toepassing.
Met correct bereiden helemaal niet papperig. 1ste keer deed ik te lang in de pan en was pap maar erna nooit meer pap gehad
Ja dit en dan word het door de kleur ook zo wat vies ogen . Maar wanneer je het correct doet prima structuur.
Haha guilty. Zag het toevallig vanmorgen liggen in de supermarkt en heb echt gedacht; what the ** is dat dan weer?? Eet gewoon bloemkool, of eet rijst.
Het is gewoon bloemkool e Alleen zeer fijne bloemkool Makkelijk zelf te maken ook hoor dus je hoeft geen pakjes te kopen.
Haha nou als ik bloemkool heb gesneden gewoon voor in de pan dan ligt m'n aanrecht al vol met bloemkoolrijst broccolirijst idem
ja ik snij ook eigenlijk alleen de stronk er af en de rest in grote brokken, maar toch.... ligt aan mijn snijkunsten denk ik
Ja jij snijd uw bloemkool gewoon in stukken. Als je nog wat langer en fijner snijd heb je dus bloemkoolrijst
Je moet de rijst ook niet voor 100% vervangen, maar voor 50% bijvoorbeeld en dan is het wel een goeie aanvulling op een maaltijd vind ik. Vooral als je minder koolhydraten wilt eten of kinderen die niet van groente houden, bij ons werkt dat goed.
Ik kan me voorstellen dat dat handig is ja! Ik knikker gewoon een kilo bloemkool uit de diepvries in een pan, dat gaat ook heel goed
Kan ik me voorstellen, maar dat is dus wel de juiste uitspraak. Hier wordt meestal chawarma geschreven, ivm de Franse spellingswijze van veel klanken. Maar in mijn hoofd wordt dat dus 'gawarma'